17 / 05 / 2024

bursa vakıfköy parkı

bursa vakıfköy parkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanabilir kılma yönündeki çalışmaları kapsamında projelendirilen Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nda inşaat aşaması başladı.

Bursa'daki 614 yıllık hamam restorasyon bekliyor! 

Bursa'da 614 yıllık hamam harabeye döndü. Restorasyonu için Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne başvuran mahalleli, hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Bursa Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Yıldırım'a spor lisesi inşa edilecek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Ay, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu bölgede spor lisesi kurmayı planladıklarını ifade etti.

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanabilir kılma yönündeki çalışmaları kapsamında projelendirilen Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nda inşaat aşaması başladı.

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde teslimler Ocak 2016'da!

İstanbul Çengelköy'de, mahalle konsepti ile insa edilen Çengelköy Park Evleri projesinde sona yaklaşıldı. William Turner ve Demirland Gayrimenkul tarafından hayata gecen projeden beklenen satış geliri 250 milyon dolar.

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 866 olarak belirlendi.

Çengelköy Park Evleri satış ofisi!

Çengelköy Park Evleri satış ofisi ile 444 2 866 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Çengelköy Park Evleri 2016 yılında teslim edilecek.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çengelköy Park Evleri 250 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor!

Yatırım şirketi William Turner ve inşaat firması Demirland GYG AŞ, Çengelköy Park Evleri, projesini hayata geçiriyor. Projeye 250 milyon dolar yatırım yapıldı.

bursa vakıfköy parkı Haberi

bursa vakıfköy parkı


Bursa’nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi amacıyla kent merkezindeki kişi başına düşen ‘düzenlenmiş yeşil alan’ miktarını artırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu dönem kente kazandırılan yaklaşık 2 milyon metrekarelik yeşil alan çalışmalarına 250 bin metrekarelik Vakıf Kent Parkı’nı da ekliyor. Bursaspor’un Vakıfköy’deki eski tesislerinin hemen karşısında bulunan alanda zemin düzenleme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşil Bursa’yı tekrar ortaya çıkartma konusunda elbirliğiyle çalıştıklarını vurguladı. Bu hedef doğrultusunda şehrin dört bir yanında halkın nefes alıp güzel vakit geçirebileceği yeşil alanlar, rekreasyon alanları, spor yapıp yürüyüş yapabilecekleri mekanlar geliştirdiklerini kaydeden Başkan Altepe, ihtiyacın en...