06 / 07 / 2024

bursa yeni okul

bursa yeni okul

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu açıldı.

Bursalı iş adamı Mustafa Kırcı'dan Osmangazi'ye okul!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever iş adamı Mustafa Kırcı’yı makamında ağırladı. Kırcı tarafından merkez Osmangazi ilçesinin Küçükbalıklı Mahallesi’ne yaptırılacak okulun ilk imzaları atıldı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın yapılacak.

bursa yeni okul Haberi

bursa yeni okul



Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu, Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı törenle hizmete açıldı. Kaba inşaatı hayırsever işadamı, ince inşaatı da Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ve öğrencilerin hizmetine sunulan okulun ‘Marka Kent: Bursa’ oluşumuna büyük katkı sağlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda 10 okul inşaatının sürdüğünü, ilerleyen günlerde yenilerinin yapılması yönünde imzaların atılacağını, eğitimde adeta seferberlik başlattıklarını söyledi.


Davut Çalışkan İlkokulu ile Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu’nun açılışı nedeniyle, okul bahçesinde tören düzenlendi. Zafer Atıcılar Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle renklenen açılışa, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Milli Eğitim Müdürü...