30 / 04 / 2024

bursa yeniköy meydan çalışması

bursa yeniköy meydan çalışması

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Bursa Büyükbalıklı'ya meydan ve cami!

Bütünşehir sınırları içerisindeki tüm bölgelerin her türlü eksiğini gideren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Büyükbalıklı'ya meydan ve cami kazandırıyor.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Bursa Büyükşehir Beşyol Kavşağı için kolları sıvadı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bir taraftan Kent Meydanı – Terminal arasını raylı sistem ile birbirine bağlamaya hazırlanırken, diğer taraftan da hem tramvay hem de araç trafiğinin kesintiye uğramaması için Beşyol’a yapılacak kavşak için kolları sıvadı.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'de ev arıyor!

Bahçeköy’deki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, Yeniköy’e taşınacak. Evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle aynı eve taşınacak olan Kırmızıgül, şu sıralar sevgilisiyle birlikte Yeniköy’de ev bakıyor.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

Sakarya Yanıkköy Meydanı’nın altyapı çalışmaları tamamlandı!

Yanıkköy MeydYanıkköy Meydanı’nnı’ndaki çalışmaların ardından diğer sokaklardaki genişletme çalışmaları ve sokak sınırlarına bordür taşı düzenlemesini bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu sokakları da bordür taşıyla örüyor.

Sapanca Yanıkköy Meydanı yenilendi!

Yanıkköy Meydanı’nda altyapı çalışmalarını tamamlayan Sapanca Belediyesi, meydanı parke taşlarıyla örerek, çehresine güzel bir görünüm kazandırdı.

Sapanca Belediyesi, Yanıkköy Meydanı'nı düzenledi!

Yanıkköy Meydanı’nda altyapı çalışmalarını tamamlayan Sapanca Belediyesi, meydanı parke taşlarıyla örerek, yeni görünüm kazandırdı. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, altyapı sözünü de verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından tam 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası kapılarını Eylül ayı meclis toplantısı için açtı.

bursa yeniköy meydan çalışması Haberi

bursa yeniköy meydan çalışması

Daha önce sık sık gündeme gelen ancak somut adım atılamayan Yeniköy Meydanı ile ilgili Orhangazi Belediyesi çalışmalara başladı. Yıkılacak olan binaların bulunduğu bölge meydan ile birleştirilerek yeşil alan olarak kullanılacak. 

Tuna Gazetesi'nde yer alan habere göre; Orhangazi Belediyesi tarafından Belediyeye ait iş yerlerine resmi tebligat yazısı gönderildi. Yazıda; “Mülkiyeti Belediyemize ait Yeniköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan dükkanların yer aldığı binanın yıkım işlemi yapılacağından dolayı 15 gün içinde tahliye edilmesi hususunda gereğini bilgilerinize rica ederim” açıklaması yapıldı. 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yıkılacak yerde bulunan 5 esnafı mağdur etmemek adına da çalışma yaptığı öğrenildi.  Eski Belediye Binası altında bulunan dükkanlar esnaflara verilecek. Orada bulunan esnaflarla bir araya geleceği öğrenilen Başkan Aydın’ın hiç kimsenin mağdur edilmeden Yeniköy Mahallesi sakinlerinin...