22 / 07 / 2024

bursa yeniköy

bursa yeniköy

KARACABEY Belediye Meclisi, eylül ayı olağan toplantısı 13 gündem, 3 gündem dışı olmak üzere 16 maddeyi görüşmek üzere önceki akşam Ali Özkan başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda turizm yöresi Yeniköy'e yönelik önemli bir adım atıldı...

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Manisa Yeniköy'de alt yapı çalışmaları başladı!

MASKİ, Alaşehir’in Yeniköy mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalarına başladı. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

Bursa Büyükşehir'den Gümüşpınar’a gölet müjdesi!

BURSA Büyükşehir tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Altepe, göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.

Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı’nda yeni idare binası inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy Mezarlığı’nda yurttaşların ihtiyaçlarını karşılayacak idare binası inşa ediyor. İdare binasının, eylül ayında tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Melikgazi Yeniköy'de kentsel dönüşüm şart!

Yeniköy Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

Bursa Büyükşehir'den AB ofisine yeni bina!

Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Pamukkale Yeniköy'e yeni yol!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir araya geldiği Yeniköy mahalle sakinlerine yol müjdesi verdi. Gürlesin, Yeniköy'ü Pamukkale mahallesine bağlayan yolda düzenleme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Bursa Armutköy Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenen ve kentin önemli değerlerinden biri olan Muhammed Emin Paşa’nın kabrinin bulunduğu Armutköy Camii ve haziresi, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

bursa yeniköy Haberi

bursa yeniköy

Turizm yöresi Yeniköy, Bayramdere'den ayrılarak ayrı mahalle olacak. Kurşunlu'ya bağlı Malkara da Yeniköy'e bağlanıyor. 


KARACABEY Belediye Meclisi, eylül ayı olağan toplantısı 13 gündem, 3 gündem dışı olmak üzere 16 maddeyi görüşmek üzere önceki akşam Ali Özkan başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda turizm yöresi Yeniköy'e yönelik önemli bir adım atıldı. Belediye Başkanı Ali Özkan'ın önerisiyle gündem dışı gelen önergede Bayramdere'ye bağlı Yeniköy'ün ayrı bir mahalle statüsüne kavuşturulması, Kurşunlu'ya bağlı Malkara'nın da Yeniköy'e bağlanması önerildi. Konu İçişleri, Hukuk ve İmar komisyonlarında değerlendirilmek üzere havale edilirken, 8 Eylül'de gerçekleştirilecek ikinci oturumda bir karara varılması bekleniyor. Toplantıda ayrıca Karacabey Müftülüğü'nün hizmet binası inşa etmesi için Devlet Hastanesi A Blok altı Bandırma karayolu üzerindeki hazine arazisine gerekli düzenleme yapılarak 'resmi kurum alanı' olarak belirlendi. Bu...