05 / 05 / 2024

Bursa Yenişehirde arsa fiyatları arttı mı

Bursa Yenişehirde arsa fiyatları arttı mı

Projeleriyle son dönemin gözde yatırım merkezi haline gelen Yenişehir, gün geçtikçe değerine değer katıyor. Yenişehir'de arazi fiyatları, açıklanan devlet projeleriyle birlikte 3 yıl içerisinde en az 5-6 kat değer kazandı.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

Arsa ve arazi almayı düşünenler için uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi almak isteyenler için çok önemli tüyolar verdi. İşte o paylaşım...

TOKİ'den tam 48 şehirde 1.294 TL'den başlayan taksitlerle arsa fırsatı!

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 48 ilde taksitle arsa satışı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Belediyeden iki ilde satılık 4 arsa!

Ankara ve Isparta'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği ihaleler 26 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da 7 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da iki arsa satacak!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ekim'de yapılacak.

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Yenişehirde arsa fiyatları arttı mı Haberi

Bursa Yenişehirde arsa fiyatları arttı mı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde arazi fiyatları, açıklanan devlet projeleriyle birlikte 3 yıl içerisinde en az 5-6 kat değer kazandı. Çalımlıoğlu Gayrimenkul Arazi Satış Koordinatörü Mustafa Ağaoğlu, "Biz Çalımlıoğlu Gayrimenkul olarak 3 sene Önce uzman ekibimizle bölgede çeşitli araştırmalar yaptık. Devlet projelerini inceledik. Yenişehir'in coğrafi konumunun ve arazi yapısının yapılacak bu projelerle birlikte maksimum uç yıl içerisinde müthiş değer kazanacağını öngördük. Yatırımcılarımızı da Yenişehir konusunda bilgilendirip birikimlerini bu bölgede değerlendirmelerini sağladık" dedi. 


REHBERLİĞE HAZIR

"Bugün kendimizle ne kadar gurur duysak az" diyen Ağaoğlu. şöyle devanı etti; "Görüyoruz ki yatırımcılarımız bizini danışmanlığımız sayesinde kazançlarını kısa sürede katbekat artırdı. Gelecek dönemde var olan projelere ek olarak yeni projelerin de bölgeye geleceğini biliyoruz. Örneğin ülkemizin ilk otomotiv test merkezinin bu bölgeye kurulacak olması, Osman Gazi Köprüsü'nün...