22 / 05 / 2024

Bursa yer altı otoparkı

Bursa yer altı otoparkı

Reyhan Parkı ve Otoparkı açılış için gün sayıyor. Osmangazi Belediyesi tarafından 8 milyon 484 bin lira ihale bedeliyle Z-A İnşaat'a yaptırılan park ve otoparka son rötuşlar vuruluyor.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

1 gramı bile servet niteliğinde, altın falan değil bambaşka bir şey!

Yer altında keşfedilen ve doğanın eşsiz armağanı olarak görülen bu taş, büyüleyici güzelliğiyle bakışları kendine çekiyor. Çok sayıda farklı amaca hizmet edebilen bu taşın değeri neredeyse ölçülemez bir noktada bulunuyor. İşte, yer altının saklı incisiyle ilgili herkesi hayrete düşüren ayrıntılar...

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Altını olanlara soğuk duş! Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı, duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer altının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor ve araştırılıyor. Altın denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceğine dair uyarılar yaptı...

Bursa, dünyada en ucuz ve kaliteli kentler sıralamasında ilk 6 şehir arasına girdi

ADB’de yayın yapan Business Insider internet dergisi dünyada bin dolara yaşanabilecek ucuz ve kaliteli şehirleri sayfalarına taşıdı. O listede Türkiye’den ise Bursa yer aldı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi!

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Bursa Orhangazi alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

Kapadokya'daki yer altı yerleşim alanları açıldı!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı ve yer altı yerleşim alanları ziyarete açıldı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursa Orhaneli alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesindeki 52 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Bursa yer altı otoparkı Haberi

Bursa yer altı otoparkı

Bursa'nın ilk kentsel dönüşüm bölgesi Doğanbey yeni park ve yer altı otoparkına kavuşuyor. 

Doğanbey Malıallesi'nc yapılan Reyhan Parkı ve Otoparkı açılış için gün sayıyor. Osmangazi Belediyesi tarafından 8 milyon 484 bin lira ihale bedeliyle Z-A İnşaat'a yaptırılan park ve otoparka son rötuşlar vuruluyor. 

İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen parkın altına 4 katlı yer altı otoparkı yapıldı. 18 bin metrekarelik kapalı otoparka aynı anda 500 araç park edebilecek. Oyun ve dinlenme parkı ise 6 bin metrekarelik alana oturuyor. 

Park ve yer altı otoparkı oeak ayının son haftasında açılacak. 

Parka oyun grupları konulmaya başlandı. Şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor. Park ve otoparkın açılmasıyla vatandaşlar şehrin göbeğinde nefes alacak. 500 araçlık otopark bölgedeki trafik sıkışıklığını da önemli ölçüde önleyecek. 


Mustafakemalpaşa...