22 / 05 / 2024

Bursa yolu ulaşım

Bursa yolu ulaşım

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

1941 yılında Van-İran arası 320 km'lik demir yolu ulaşımı!

1941 yılında İran ile Van Gölü sahilindeki Kapyan şehrine kadar ulaşacak toplam 320 km'lik demir yolu ulaşımı yapılması planlanmış.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Bursa'da ulaşıma çözüm: Hızlı kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak 6,5 kilometrelik kestirme yolun 3,5 kilometresinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa yolu ulaşım Haberi

Bursa yolu ulaşım

İSTANBUL YÖNÜ DE TRAFİĞE KAPANDI


Bursa ile Gemlik arasında bulunan Dürdane Rampası'nda meydana gelen bir TIR'ın kayması nedeniyle Bursa-İstanbul Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.


Iğdır-Ağrı karayolu ulaşıma açıldı


Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Iğdır-Ağrı karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Iğdır-Ağrı karayolu Cumaçay il sınırında yoğun kar ve tipi dolayısıyla kapanan yolun kontrollü şekilde açıldığını belirtildi. Açıklamada, şiddetli tipi ve fırtına nedeniyle İkizdere-İspir ile Akşar-Gaziler-Karaurgan-Gaziler yol ayrımının 4 gündür ulaşıma kapalı olduğu ifade edildi. Ekiplerin, kapalı yolları ulaşıma açmak için aralıksız çalıştığı vurgulanan açıklamada, görüş mesafesinin düşmesiyle çalışmaların güçlükle sürdürüldüğü...