04 / 05 / 2024

Bursa YükselenPark projesi

Bursa YükselenPark projesi

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor!

2012 yılından bu yana bir türlü tamamlanamayan Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

Bursa Yıldırım'a 32 derslikli yeni okul!

Bursa Yıldırım’a 32 derslikli yeni bir okul kazandırmayı içeren protokol, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar arasında imzalandı.

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Nef Koruköy Konut Projesi!

Nef Koruköy Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Proje Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek...

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Bursa YükselenPark projesi Haberi

Bursa YükselenPark projesi

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlarken, şehirle doğa hayatını iç içe yaşamak isteyenlerin yeni adresi olacak. Akyükselen İnşaat taralından gerçekleştirilen Bursa'nın yeşili ve mavisini buluşturan proje, ilk günden büyük ilgi görmeye başladı. 38.000 metrekarelik geniş alan üzerine inşa edilen projenin 22.000 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Geniş daire seçenekleri 


Osmangazi- Soğanlı Mahallesi'nde yeni bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlayan YükselenPark; konut blokları, cadde dükkânları, ofis blokları, alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Bursa Botanik Park ve Uludağ'a bakan cepheleriyle manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olan YükselenPark, geniş daire seçenekleri ve kazandıran yatırım fırsatıyla inşaat sektörüne yeni bir...