16 / 05 / 2024

Bursada sahil alanları

Bursada sahil alanları

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla Gemlik’ten Mudanya’ya, Karacabey’den İznik gölüne kadar tüm sahil bandı yaz sezonuna hazır hale getirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet memuru alıyor! KPSS'den en az 60 puan alanlar şimdi bakın! 1 Kasım'da başlıyor! 

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, devlet memuru alımı yapılacağını duyurdu. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı hangi kadrolarda alım yapacak? İşte merak edilenler ve başvuru şartları...

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları!

Suadiye Sahil projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları daire alanlarına göre değişiyor.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Pendik Sahil Konakları basın toplantısı 24 Mart'ta!

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı “Pendik Sahil Konakları” projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 750 bin TL'ye 3+1!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek!

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz.

Kartal DKY Sahil iletişim bilgileri telefon!

Toplam 140 adet daireden oluşan projede daire alanları 128 metrekareden başlıyor. Kartal DKY Sahil iletişim bilgileri telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil Kartal satılık daire!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen projede ön talep süreci devam ediyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Kartal satılık daire alanları 128 metrekareden başlıyor.

DKY Sahil DKY İnşaat Konutları!

Toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılan projede ön talep süreci devam ediyor. Daire alanlarının 128 metrekareden başlıyor. DKY Sahil DKY İnşaat Konutları 140 adet daireden meydana geliyor.

Kartal DKY Sahil satılık daire!

Kartal DKY Sahil satılık daire alanları 128 metrekare ile 328 metrekare arasında değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede ön talep süreci devam ediyor.

DKY Sahil Evleri nerede?

DKY Sahil Rezidans'ta dairelerin alanları 128 ile 328 metrekare arasında değişiyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede çeşitli sosyal alanlar sunuluyor. Peki DKY Sahil Evleri nerede?

Bursada sahil alanları Haberi

Bursada sahil alanları

Bursa Büyükşehir, kentin deniz turizminden aldığı payın artırılması amacıyla Bursa aynı zamanda sahil kenti kimliğini de öne çıkarmaya başladı. Geçtiğimiz yıl Büyükşehir hizmet filosuna dâhim edilen deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla deniz yüzeyinde oluşan tüm katı atıkların temizlenmesi çalışmaları tüm sahil bandında gerçekleştirildi. Deniz süpürgesi ile deniz yüzeyinden atıklar toplanarak konveyör bant aracılığıyla konteynerlerde biriktirilerek ilçe belediye atık toplama araçlarına aktarıldı. Haftanın 6 günü devam eden çalışmalarda en çok toplanan atıkların pet şişe, ambalaj atığı, poşet, ağaç parçaları olduğu görülmektedir. Zaman zaman toplanan atıklar arasında yatak, yastık, şemsiye, bavul gibi atıklara da rastlandı. Nisan ayında başlatılan çalışma ile bugüne kadar 80 metreküp atık Gemlik körfezinden toplandı.



Dolgu alanları temizleniyor


Gemlik ve Mudanya merkezindeki dolgu kayaların iç kısımları da ekipler tarafından titizlikle temizleniyor....