15 / 05 / 2024

bursada satıklık arsalar

bursada satıklık arsalar

Bursa'da bulunan arsanın toplam bedeli 1 milyon 833 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 31 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor.

Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi 828 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Eagle Residence satılık ev!

Daire büyüklüklerinin 52 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Kartal Eagle Residence satılık ev tipleri 1+0' dan 3+1' e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Manzara Adalar satılık!

Manzara Adalar satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Kartal Manzara Adalar projesi toplam 975 adet konuttan meydana geliyor.

Maltepe Adam Kule satılık konut!

Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule satılık konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

bursada satıklık arsalar Haberi

bursada satıklık arsalar


Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan arsanın bedeli 1 milyon 833 bin TL olarak belirlendi. 7 bin metrekarelik alana sahip arsa  31 Temmuz 2013'te satışa çıkacak.


İlanın detayı için