02 / 10 / 2024

Bursada tüm yollar açıldı

Bursada tüm yollar açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin kar yağışının başladığı ilk gün startını verdiği ve aralıksız olarak devam eden karla mücadele çalışmaları sonucu 17 ilçede ulaşılamayan yerleşim birimi kalmadı.

THY açıkladı! Tüm uçaklarda ücretsiz olacak olan yeni uygulama ne?

Türk Hava Yolları (THY) ile TÜRKSAT arasında anlaşma imzalandı. THY, tüm uçaklarında yolcularına ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sağlayacağını duyurdu. Buna göre, proje bu senenin sonunda başlamış olacak.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Mondial Vulture 125 i ile tüm yollar senin! İşte Vulture 125 i 19 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Tüm yollar senin" sloganıyla tanıtılan Mondial Vulture 125 i fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Mondial Vulture 125 i 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

THY'nin 'Büyük Göç'ünün tüm detayları belli oldu!

Türk Hava Yolları'nın taşınma süreci başlıyor. 1000 TIR'la yapılacak 'Büyük Göç'ün tüm detayları belli oldu.

Şehitkamil Ülkerli'deki tüm arazi yolları açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin işini kolaylaştırmak hedefiyle başlattığı arazi yolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm arazi yolları açılan Ülkerli Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da her alanda yaşanan değişim ve dönüşüme şehrin deforme olan yollarının gölge düşürmesine müsaade edemezdik. 16 ilçemizde, Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor" dedi

Adana Kışla Mahallesi'ndeki tüm yollar asfaltlanıyor!

Adana’da Kışla Mahallesi’nde tamamlanan birinci etap konutların bulunduğu bölgenin tüm yolları asfaltlanıyor. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür etti.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kepez Yükseliş Mahallesi’ndeki tüm yollar yenileniyor!

Kepez Belediyesi, alt yapıyla ilgili tüm yatırımların tamamlandığı Yükseliş Mahallesi’ndeki sokakların asfaltını ve kaldırımını yeniliyor.

Türk Hava Yolları Samsun tanıtım turu düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Fatih Öktem: Yangın güvenliğinde yalıtım önemli rol oynuyor!

“Yangından Korunma Haftası” olarak değerlendiriliyor ve bu önemli hafta için çeşitli bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yangından korunmanın, can ve mal kayıplarına engel olmanın en önemli yollarından birisi de doğru uygulanmış “yalıtım”...

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

Bursada tüm yollar açıldı Haberi

Bursada tüm yollar açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin kar yağışının başladığı ilk gün startını verdiği ve aralıksız olarak devam eden karla mücadele çalışmaları sonucu 17 ilçede ulaşılamayan yerleşim birimi kalmadı.  Nilüfer’e bağlı Dağyenice Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde kalan ve kar nedeniyle ulaşılamayan birkaç eve giden yol da Büyükşehir ekipleri tarafından açıldı. Karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir’in gücünü en etkili şekilde gösterdiklerini belirterek, ulaşılamayan yerleşim birimi kalmadığını kaydetti.


Geçen yıl merkezde ana güzergahlarda karla mücadele çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilk kez ilçelerde ve köy yollarında başlattığı karla mücadele çalışmalarında başarılı bir sınav verdi. Toplam 46 ekipten oluşan 300 kişilik personelle birlikte 24 saat kesintisiz hizmet esasıyla çalışan ekipler, 17 ilçede ulaşmadık köy bırakmadı. Bursa genelinde 661 köy yolu açılırken, Mustafakemalpaşa...