02 / 05 / 2024

bursadaki hafriyat sahaları

bursadaki hafriyat sahaları

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıkılan bina ve yollardan çıkan parçaların dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak kullanılmasına olanak sağlayacak tesisi hizmete açtı.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

İzmir depreminin ardından moloz dökümleri sorun oldu!

İzmir'de yaşanan depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım faaliyetleri sürüyor. Şehirdeki hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu iddia edildi.

İzmir depreminin ardından yeni iddia!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarına devam ediliyor. Çalışmaların ardından şehirde bulunan hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu açıklandı.

ANFA'nın otopark sözleşmeleri iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile ANFA’nın üçüncü şahıslara kiraladığı rekreasyon alanlarındaki ve muhtelif yerlerdeki otoparklar ile hafriyat sahalarına ilişkin tüm sözleşmeleri iptaline karar verildi. 

Hafriyat döküm sahaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hazırladığı önergesi ile Bakan Özhaseki'ye İstanbul'daki hafriyat döküm sahalarını, Belgrad Ormanı'na hafriyat ve moloz bırakan araçları ve bölgede alınan önleyici tedbirleri sordu...

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

Tatar Hafriyat İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hafriyat İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Kırlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs 2014 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salman Eybek tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Ekinci Rezidans Kat:1'de kuruldu.

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kamil Silahtaroğlu tarafından 7 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Altınkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Büyükçekmece, Celaliye Mahallesi 'nde kuruldu.

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

bursadaki hafriyat sahaları Haberi

bursadaki hafriyat sahaları


Bursa’nın imkanlarını Bursalılar için sonuna kadar kullanan Büyükşehir Belediyesi, maden ve taş ocaklarının gereksiz üretiminin önüne geçebilecek bir projeyi daha hizmete aldı. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel’e bağlı Erdoğanköy’de oluşturulan günlük 800 ton kapasiteli hafriyat sahası, yıkılan bina ile yollardan çıkan parçaların ‘3 santimetre ile 15 santimetre arasındaki’ çakıllara dönüşmesini sağlayacak ve yeni parçalar ‘dolgu malzemesi olarak’ çeşitli alanlarda kullanılabilecek.


Burkent A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karakoç’tan sahanın işleyişi hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, projedeki hedeflerinin eldeki imkanların daha iyi değerlendirilmesini sağlamak, daha fazla maden kullanılmasını önlemek ve taş ocaklarından fazla sayıda malzeme çekilmesinin önüne geçmek olduğunu dile getirdi. Projeyle yapı artıklarının tamamını kullanmak ve ekonomiye tekrar kazandırmak istediklerini belirten Başkan Altepe, Burkent A.Ş. kanalıyla açtıkları...