28 / 04 / 2024

bursadaki kuran kursları

bursadaki kuran kursları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

Nilüferköy Kur’an Kursu'nun temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle yaptırılacak olan Nilüferköy Mahallesi Kız-Erkek Kur’an Kursu’nun temelleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle atıldı.

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

Füsun Kuran kimdir? Füsun Kuran'ın eğitim durumu nedir? Füsun Kuran'ın kariyeri, hangi alanlarda görevler aldığı ve haberin detayları...

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çamcı tarafından kuruldu.

Kuran Yapı'dan konkordato açıklaması: Satışlar devam ediyor!

Kuran Yapı Vekili Avukat Özgül Durmaz Kuran Yapı'nın konkordato sürecine ilişkin açıklama yaptı. İşte Kuran Yapı'dan konkordato açıklaması...

Kuran Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato davası görüldü. Mahkeme şirketin geçici mühlet süresini uzattı...

Kuran Yapı konkordato davası 15 Ocak'ta!

Mali anlamda sıkıntılı bir süreç geçiren Kuran Yapı konkordato talep etti. Şirket için daha önce verilen 3 aylık geçici mühlet süresi dolduğundan bu süre 2 ay daha uzatıldı. Konkordato davası 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak....

Hüseyin Kuran kimdir?

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Kuran kimdir?

Asrın Konakları projesini hayata geçiren Kuran Şirketler Topluluğu'nun kurucusu Avukat Mustafa Kuran kimdir? Mustafa Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu. Şirkete 17 Ağustos 2018 tarihinden itibaren 3 ay süre ile geçici mühlet verildi...

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Kuran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dini yurtlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek!

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek.

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent’te Kuran Kursu yaptıracak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kocaeli KörfezKent’te ticari üniteler ve Kuran Kursu inşaatı yapacak. 29 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 106 ticari ünite ve kuran kursu yer alıyor.

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri projesi!

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri” projesi yapıldı. Tarım alanında pilot olarak belirlenen üniversite bu projeyle dikkat çekti.

bursadaki kuran kursları Haberi

bursadaki kuran kursları


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi diğer taraftan mahalle halkının eksikliğini hissettiği tesisleri de ihtiyaç duyulan bölgelere kazandırıyor. Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi’ne geçtiğimiz yıl 15 bin 300 metrekare alanlı bir park kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yine bölge halkının en önemli taleplerinden biri olan Kuran Kursu binası için de destek veriyor. Temeli geçtiğimiz yıl atılan 4 katlı binanın kaba inşaatı önemli ölçüde tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatta incelemelerde bulundu.


Toplumsal talepler karşılanıyor

Bursa’nın her anlamda yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması amacıyla çalışmalarını hızla sürdürdüklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediyenin doğrudan yatırımlarının yanında kent dinamikleriyle işbirliği halinde yapılan yatırımlarla da toplumsal ihtiyaçların karşılandığını söyledi. Altınşehir´deki Hacı Fahrettin Kılıç Camii çevre düzenlemesi ve bölgeye park...