29 / 04 / 2024

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

Füsun Kuran kimdir? Füsun Kuran'ın eğitim durumu nedir? Füsun Kuran'ın kariyeri, hangi alanlarda görevler aldığı ve haberin detayları...



Füsun Kuran, Ülker Yönetim Kurulu Üyesi - Bağımsız Üyesidir. Füsun Kuran, iş yaşamına Arthur Andersen'da denetimci olarak başlamıştır. Kuran, kariyerine devam ettiği Stefanel'de 2001 senesinde Genel Müdür olarak göreve başladı. Daha sonra 2005 yılında Capital Dergisi “Başarıya Yürüyen En Genç Genel Müdür" ödülüne layık görüldü. 2013 senesinde  Brooks Brothers Genel Müdürü olan Füsun Kuran, 2019 Ocak ayına dek Brooks Brothers ve Edwards markalarının olduğu RMK Classic’de CEO olarak görevinde yer aldı. 

Füsun Kuran, 2010-2012 ve 2014-2016 senesinde iki dönem Tescilli Markalar Derneği (TMD) Başkanlığı yapan Sayın Kuran, şu anda ise derneğin başkan yardımcısı olarak görev alıyor. İş dünyasının deneyimli ismi Füsun Kuran, hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) CEO’su oldu. 

2022 senesinden itibaren ise Türkiye'nin 2. el çocuk ve kadın ürünlerine yönelik pazaryeri olan TutumluAnne.com’da CEO ve yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmekte olan KURAN aynı zamanda Mayıs 2022 itibari ile Ülker Bisküvide Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görevde bulunmaktadır.

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

ÜLKER HAKKINDA

Türkiye’nin köklü ve güçlü ayrıca yerli ve milli markalarından biri olan ‘Ülker’in geçmişi 1944 senesine kadar uzanmaktadır.  Merhum Sabri Ülker ve Asım Ülker kardeşler tarafından Eminönü Nohutçu Han’da temeli atılan Ülker'in, gücünü bugünlere taşıyan bir marka olmuştur. Hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip olan Ülker, bu topraklarda doğmanın gururu ile köklerinden beslendiği toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine uyum sağlayan bir marka olma özelliklerini de taşımaktadır.  

Ülker’in yenilenip değişmesi hiç bitmeyen bir yolculuk.  Ülker, mutlu anlara eşlik etme, güven, samimiyet, yakınlık, aileden biri olma gibi duyguları içinde barındırırken, toplumun tam kalbinde yer almaktadır. Tüketicilerle iletişim kanallarını her zaman açık tutan Ülker, şeffaflık ilkesini tüm faaliyetlerinde öncelik haline getiriyor.

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?


Geri Dön