09 / 05 / 2024

bursagaz iznik

bursagaz iznik

İznik Doğalgaz Projesi’ ni gerçekleştirecek olan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ve Meclis üyelerini proje hakkında bilgilendirdi...

İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor!

İznik’in tarihi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bir bir hayat buluyor. İznik kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor.

TOKİ İznik başvuruları 13 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İznik'te kurala satılacak 165 konut için başvurular 13 Temmuz ile 28 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecek.

İznik Barajı yapım aşamasına geldi!

Bursa Şehir Gazetesi konuk yazarı Serdar Aydın bugün İznik Barajı hakkında bilgilendirme yazısı yayınladı. İşte, Serdar Aydın'ın yazısı..

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

İznik Surları 4.5 milyon TL'ye restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en uzun ikinci suru olan İznik surlarının restore edileceğini açıkladı. İznik surlarının en gösterişli kapısı olan İstanbul Kapı restorasyonu için 4,5 milyon lira harcanacak.

Bursa İznik'e üç yeni saha!

Bursa’nın sporda da marka bir kent olması amacıyla yeni stadyumun yanı sıra, amatör kulüplere sahalar, spor salonları, branşlara özel tesisler ve yüzme havuzlarıyla tüm semtlere yürüme mesafede tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de sporun çıtasını yükseltiyor.

İznik Sahili'ne dev yatırım!

Bursa’nın sahip olduğu tüm doğal değerleri iç ve dış turizme kazandırmak amacıyla her alanda projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerindeki projelerinin ardından İznik Gölü’ne değer katacak sahil projesinin de startını verdi.

İznik'te yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’nın İznik ilçesinde, yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli törenle atılırken, semt sahası da hizmete açıldı.

İznik Belediyesi'ne yeni bina yapılıyor!

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

İznik Gölü çevresindeki doldurma faaliyetleri TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde belediyelerce yürütülen doldurma faaliyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

bursagaz iznik Haberi

bursagaz iznik


Bursagaz Yapım Kontrol Birim Yöneticisi Mete Kürşat Karakaş tarafından yapılan bir sunum eşliğinde İznik Doğalgaz Projesi hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgilendirilen grup üyeleri, sunum sonrasında saha çalışmaları devam eden bölgede çalışmaları yerinde inceleme imkânı buldu.


Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu'ndan (EPDK) kendilerine henüz gerekli evrakların ulaşmadığını belirten Karakaş, önümüzdeki günlerde prosedürlerin tamamlanması ile İznik'teki çalışmaların başlayacağını belirtti.


24 Temmuz 2013 tarihinde İznik Belediye Meclisi’nde, ilçeye doğalgaz getirilmesi için EPDK tarafından dağıtım lisansı verilen Bursagaz ile her türlü iş için ortaklaşa çalışma yapılması, cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verilmesi, imar ve altyapı sistemlerinden dağıtım şirketinin faydalanmasına izin verilmesi ve gerekli işbirliğinin EPDK nezdinde taahhüt edilmesi yönünde aldığı kararın yapılacak proje için hayati bir...