09 / 05 / 2024

bursanın hangi bölgesinen ev alınmalı

bursanın hangi bölgesinen ev alınmalı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? İşte 5 Eylül fiyat listesi...

Hasadın pek çok bölgede bitirilmesiyle beraber Eylül ayı hububat fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği de araştırılıyor. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 5 Eylül 2022 buğday, arpa, mısır fiyat li

BİM'de bugün hangi aktüel ürünler var? İşte BİM 9 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

BİM Market'in 9 Ağustos Salı 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bugün hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte BİM aktüel kataloğu 9 Ağustos 2022 Salı fiyat listesi...

BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? BİM 7 Haziran aktüel kataloğunda neler var? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi

BİM'in Birlikten Berekete 7 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğundaki ürünler belli oldu. Peki, BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? İşte 7 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? BİM'de neler indirimde? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

BİM'in 31 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğundaki ürünler belli oldu. Peki, BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? İşte BİM 31 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Rusya'nın hangi bölgesinde kiralar Moskova'yla yarışıyor?

Yamalo-Nenets, Rusya'nın Kuzey Kutbu'na sınır, doğal kaynak zengini bölgelerden olarak dikkat çekiyor. Bölgede barınma masrafları ülke genelinden daha fazla. Kiralar Moskova ile yarışıyor.

Konut kredisi faiz oranını hangi bankalar düşürdü?

Geçtiğimiz günlerde iki dev banka konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıklamıştı. Bir büyük banka daha açıklama yaptı, faiz oranlarını aşağıya çektiğini bildirdi. Peki, konut kredisi faiz oranını hangi bankalar düşürdü?

İnşaatın hangi aşamasında yatırım yapılırsa kazanç sağlanır?

Birbiri ardına proje konut ve iş merkezlerinin yükseldiği büyükşehirlerde “inşaatın hangi aşamasında yatırım yapılması durumunda daha fazla gelir sağlanacağı” son yıllarda en fazla tartışılan konulardan biri.

Konut alımında Adana'nın hangi bölgeleri yükselişte?

Ekspres Gazetesi; "Konut alımında Adananın hangi bölgeleri yükselişte? Arsa ve dükkan alıp satmak kimlerin işine yarar? TOKİ evleri akıllıca bir yatırım mı?" gibi sorulara yanıt almak için uzmanlara danıştı.

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak?

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesinde 5'i karayollarını, 5'i ise doğu ve batı yakasını birbirine bağlayacak 10 köprü inşa edilecek

İnguşetya’ya Avrupa’nın en büyük camisi inşa edilecek!

Rusya’nın Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden İnguşetya’ya Avrupa’nın en büyük camisi inşa ediliyor.Ezan Vakfı tarafından İnguşetya’nın Magas şehrinde inşa edilecek camide 8 bin kişi namaz kılabilecek...

Ankara'nın en büyük meydanı Ulus'a yapılacak!

ATO’nun nisan ayı toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “AŞTİ’yi Mamak’a taşıyacağız. Ulus’taki binaları yıkıp, Ankara’nın en büyük meydanını yapacağız. Bir tek Atatürk heykeli kalacak” dedi.

bursanın hangi bölgesinen ev alınmalı Haberi

bursanın hangi bölgesinen ev alınmalı

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi’nin İzmir Yolu’na bağlanmasının bölgede markalı konut ve ticari birimlerde canlanmaya yol açtığını belirterek, bölgenin boş arazilere sahip olması nedeniyle yatırım açısından avantajlı olduğunu kaydediyor. Şehirli, bölgede halihazırda yeni yapılmış markalı konut, otel ve ofis projelerinin bulunduğunu ifade ederek, bu özelliği ile Lefkoşe Caddesi ve çevresinin kozmopolit bir gelişim sergilediğini dile getiriyor.


Konutların metrekare satış ortalaması 2.500-3.500 TL

Lefkoşe Caddesi çevresinde çok sayıda markalı konut projesi bulunduğunu belirten Şehirli, konutların tipolojik dağılımına bakıldığında genellikle 3+1 ve 1+1 konutların tercih edildiğini söylüyor. Şehirli, İzmir Yolu’na yakın konumda home ofis amaçlı kullanılabilecek küçük alanlı dairelerin, Uludağ’a yamaçlanan kısımda ise büyük kullanımlı dairelerin daha çok talep edildiği ifade ediyor. 


Arap yatırımcıların bölgede...