20 / 05 / 2024

bursanın ihracat yaptığı ülkeler

bursanın ihracat yaptığı ülkeler

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren ve 2006 yılından bu yana hizmet veren Ayhan Denizci Tekstil Sanayi Limited Şirketi, Marinero Home markası ile ihracatını sürdürüyor.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

İstanbul İhracatçı Birlikleri 7 Milyar 500 milyon dolarlık ihracat yaptı!

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), yılın ilk sekiz ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla, ihracatını yüzde 4.6 oranında artırarak, bünyesinde bulunan yedi ihracatçı birliği ile toplamda yaklaşık 7 milyar 500 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştirdi.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Türk otomotiv sektörünün yan sanayi ihracatı 7 milyar doları aştı!

Türkiye'den 2023 yılının 6 aylık döneminde 7 milyar 172 milyon 556 bin dolarlık otomotiv yan sanayi ürünü ihracatı gerçekleştirdi.

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku markasıyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "150 milyon dolarlık ihracatımız var, 5 yıl içinde bunu 300-400 milyon dolara çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

Prof. Dr. İbrahim Özkol nerede doğdu? Doktorasını nerede yaptı? İspanya’da hangi projelerde görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Özkol ne zaman doğdu? Hangi okulda okuldu? Yüksek lisansını ve doktorasını hangi alanlarda yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? İşte İbrahim Özkol ile ilgili merak edilen her şey...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Duman hangi okulda okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

bursanın ihracat yaptığı ülkeler Haberi

bursanın ihracat yaptığı ülkeler


Bursa’da faaliyet gösteren Ayhan Denizci Tekstil Sanayi Limited Şirketi, Uzak Doğu’da zengin ülkeler arasında gösterilen Brunei Sultanlığı’na ilk Türk perdesini ihraç etti. Yaklaşık 9 bin kilometre uzaklıkta bulunan ve siparişi alınan toplam 4 bin metre uzunluğundaki 15 bin dolarlık perdelik kumaş, bayramdan sonra teslim edilecek.


Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren ve 2006 yılından bu yana hizmet veren Ayhan Denizci Tekstil Sanayi Limited Şirketi, Marinero Home markası ile ihracatını sürdürüyor. Yüzde 100 ihracat hedefi ile yola çıktıklarını söyleyen Ayhan Denizci Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sahibi Ayhan Denizci, ilk olarak Doğu Avrupa Ülkeleri’ne ihracat yaptıklarını belirtip, bu ülkeler arasında Polonya, Macaristan, Çekoslovakya ve Yunanistan’ın yer aldığını açıkladı. Kurulduktan 1 yıl sonra ihracat yaptıkları ülke sayısını 12’ye çıkardıklarını ifade...