02 / 05 / 2024

bursaray durakları

bursaray durakları

Bursaray vagon sayısını artırmak için ihaleye çıkmaya hazırlandıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vagon takviyesiyle birlikte artırılan seferlerle metro ulaşımında yaşanan yoğunluğun tarihe karışacağını söyledi.

Bursaray Kestel hattında iki istasyon daha ulaşıma açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursaray Kestel hattının Cumalıkızık ve Gürsu istasyonları da ulaşıma açıldı. Cumalıkızık-Değirmenönü ve Gürsu istasyonlarının da açılmasıyla birlikte hattaki 6 istasyon seferlere açıldı...

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Bursaray'da çalışmalar hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistemde bekleme süresini 2 dakikaya düşürecek ve kapasiteyi yüzde 60 oranında artıracak Bursaray Sinyalizasyon Sistemi Revizyonu’nda ikinci faz çalışmaları da tamamlandı.

Bursaray'da üçüncü faz Ağustos'ta!

Bursaray Sinyalizasyon Sistemi Revizyonu’nda ikinci faz çalışmaları tamamlandı. Küçük Sanayi - Üniversite arasını kapsayan üçüncü fazın ise Ağustos ayında devreye alınması hedefleniyor.

Bursaray ihalesi TBMM gündeminde!

Bursaray'ın Emek istasyonu ile şehir hastanesi arasında planlanan hattın yapımına dair yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüksek hızlı trenin saat ve durakları değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  yüksek hızlı tren saat ve duraklarında bazı değişiklikler yapıldığını açıkladı. 

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

Bursaray'da 162 vagon olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 60 Bursaray vagonu ve 12 tramvay alımı ihalesini kazanan Durmazlar tarafından üretilen ilk yerli vagonlar test seferlerine başladı.

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu!

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Projesi için bakanlığa başvuruda bulundu. Hat üzerinde 14 istasyon olacak...

bursaray durakları Haberi

bursaray durakları

Hazırlıklar son aşamada

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısında konuştu. Çarşamba’daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda gündeme ilişkin soruları cevaplayan Başkan Altepe, Bursaray’da yaşanan yoğunluğun kısa zaman sonra sona ereceğini ifade etti. Batıda Görükle doğuda da Kestel’e uzatılan metro hatları nedeniyle raylı ulaşımda istenmeyen yoğunlukların yaşandığını belirten Başkan Altepe, Bursaray’ın önce vagon sonra da sefer sayısının artırılmasıyla yaşanan sıkıntının sona ereceğini kaydetti. Bursaray’ın vagon sayısının artırılmasına yönelik ihale hazırlıklarının son aşamada olduğunu belirten Başkan Altepe, “İnşallah ihaleye çıktıktan sonra hem vagon hem de sefer sayılarımız artmış olacak” dedi.


Yerli araçlar caddelerde

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metro vagonu alımında özel bir firma tarafından tamamen yerli kaynaklarla Bursa’da üretilen metro vagonlarının kullanılabileceğini ifade etti. İhaleyi metro vagonu üreten...