15 / 05 / 2024

Bursaray Kestel istasyonu açılış

Bursaray Kestel istasyonu açılış

Kestel istasyonu cumartesi açılıyor Bursaray'ın doğu etabındaki son durak olan 7'nci istasyon Kestel önümüzdeki cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılacağı küçük bir törenle açılıyor.

Bursaray ihalesi TBMM gündeminde!

Bursaray'ın Emek istasyonu ile şehir hastanesi arasında planlanan hattın yapımına dair yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Alanya Kestel Mahallesi iskele amaçlı imar planı değişikliği askıya çıktı!

Antalya Alanya İlçesi, Kestel Mahallesi sınırları içerisindeki “ İskele ” amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu için geri sayım başladı!

2008 yılında yapımı zeminin killi ve kumlu olması, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçeleriyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünel için geri sayım başladı...

ASELSAN yerli baz istasyonu üretti!

ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.4G/LTE baz istasyonu teknolojisinin ülke ekonomisine 5 milyar doların üzerinde katkı sağlaması bekleniyor.

Kestel'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kestel'e bağlı Barakfakih, Serme, Narlıdere ve Dudaklı mahallelerinin kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu giderecek altyapı çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapı çalışmalarıyla ovada su basmalarına engellenmesi hedefleniyor.

Kurşunlu'da icradan 1.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Kurşunlu İcra Dairesi; Çankırı, Kurşunlu 'da yer alan akaryakıt istasyonu 12 Kasım 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 09:30 - 09:40 arasında satışa çıkıyor.

Bursa Kestel sit alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda!

Bursa Kestel Derekızık Mevkii, 3. Derece doğal sit alanları içinde yer alan, 1/25 000 ve 1/5 000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları değişikliği 22 Ekim'de askıdan inecek...

Bursaray vagon sayısını arttırmak için ihaleye çıkacak!

Bursaray vagon sayısını artırmak için ihaleye çıkmaya hazırlandıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vagon takviyesiyle birlikte artırılan seferlerle metro ulaşımında yaşanan yoğunluğun tarihe karışacağını söyledi.

Bursa Kestel'de satış memurluğundan 1.9 milyon TL'ye satılık 5 tarla!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kestel İlçesi, Ümitalan Köyü'nde yer alan 5 tarlayı 1 milyon 950 bin 345 TL'den 23 Ekim'de satışa çıkarıyor.

Kestel'de asfalt hamlesi!

Kestel Belediyesi tarafından ilçede asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Yener Acar, imar planımızda yer alan fakat bugüne kadar açılmamış olan cadde ve sokakların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor dedi...

Dalaman Tren İstasyonu restore edildi!

Fransızların av köşkü ile istasyon projelerini karıştırması sonucu Mısır yerine Dalaman'a yapılan ve "Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu" olarak bilinen Dalaman Tren İstasyonu restore edildi. Tarihi binanın filmlere konu olacak ilginç bir hikayesi var

Bursaray Kestel istasyonu açılış Haberi

Bursaray Kestel istasyonu açılış


Kestel istasyonu cumartesi açılıyor Bursaray'ın doğu etabındaki son durak olan 7'nci istasyon Kestel önümüzdeki cumartesi günü küçük bir törenle açılıyor. 

Yalova'daki 1 Haziran pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim tekrarı için kentimizde olması beklenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ve medya mensuplarının katılımıyla sade bir açılış planlandığını öğrendik. 

Yapımı tamamlanan son istasyon olan Kestel'i önceki gün Büyükşehir Belediyesi'ne devreden yüklenici Öztimurların ortaklarından Murat Oztimurlar ile konuştuk. 

Murat Öztimur, Bursalı bir firma olarak üstlendikleri işi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Bursaray'ın ilk etabının Alman Siemens liderliğindeki konsorsiyum tarafından tahkim vb gibi uluslararası davalarla tamamlandığı göz alındığında, aslında 7 duraklı doğu etabının yerli bir firma eliyle, sarkmalı da olsa bitirilmesini önemsiyoruz. 

Zira, bu hatta hem Bursa orijinli bir inşaat şirketi hiç yabancı destek almadan projeyi tamamladı hem de Büyükşehir Belediyesi...