02 / 05 / 2024

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu

Bursaspor Kulübünün olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu yaptığı açıklamada, önceliklerinin ekonomik yapıyı düzeltmek olduğunu belirtti.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu Haberi

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu

 Bursaspor Kulübünün olağan pan kurulu toplantısı yapıldı. 


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 55 pan kurulu üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu yaptığı açıklamada, önceliklerinin ekonomik yapıyı düzeltmek olduğunu belirtti. 


Futbolda bütçelerine uygun bir takım kurduklarını aktaran Ademoğlu, ilk haftalarda takıma yönelik tepkilere değinerek, şu ifadeleri kullandı:


"Bu sezon bir geçiş yılı olacak, dedik. Sabır, destek istedik ama Bursa'dan beklediğimiz katkıyı maalesef göremedik. 300 milyon borçla, ödenemeyen futbolcu alacaklarıyla, piyasaya onca borcun varken, üstelik boynunda bankaların kredi ipiyle gezerken bizi Avrupa kupalarına alırlar mı sanıyorsunuz. Eğer biz gelirlerimizi artırıp ödemeleri gününde yapan bir kulüp olursak, hiç kimsenin kuşkusu olmasın, en kral takımı biz kurarız. Bunun için 10 yıl bekleyin, demedik. Bu telaş, sabırsızlık,...