01 / 05 / 2024

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim!

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On Kağıthane ödeme planı!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On satış ofisi!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 şeklinde dizayn edildi. DKY İnşaat DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On resimleri!

DKY On Konutları DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 38 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Kağıthane DKY On resimleri...

DKY İnşaat DKY On satış fiyatları!

DKY İnşaat DKY On satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

DKY On Kağıthane ödemeleri!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan projede konut, ticari alan ve ofis yer alıyor. DKY On Kağıthane ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Kağıthane DKY On Evleri fiyat!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede daire alanları 57 metrekareden başlıyor. Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 390 bin Tl'den başlıyor.

DKY On Kağıthane Evleri iletişim!

DKY On Kağıthane Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ticaret alanı bin 450 metrekare büyüklükte olan proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kağıthane DKY On fiyat listesi!

Kağıthane DKY On fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Daire alanlarının 57 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Projede 205 konut, ticari alan ve ofisler bulunuyor. Peki DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

DKY On satış ofisi telefon numarası!

DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 15 indirim yapılan projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanından meydana geliyor.

DKY On Evleri fiyatları!

DKY On Evleri fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

DKY On ödeme planı!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek projede 205 konut, ticari alan ve ofis bulunuyor. DKY On ödeme planı kapsamında 60 aya sıfır faiz uygulanıyor.

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.


Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MİMARLIK - MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...