02 / 05 / 2024

Burula

Burula

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakilerinden Burulaş ve Besaş kendi havayolu şirketini kurdu...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa terminalindeki camide inşaat yükseliyor!

Bursa'da Burulaş Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yapılan modern camide inşaat hızla yükseliyor.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Bursa Ro-Ro Limanı imar planı onaylandı!

Burulaş tarafından hazırlanan feribot ve ropax iskeleleri ile konteyner limanı, Ro-Ro limanı ve genel kargo limanı projelerinin 1/100000 il Çevre Düzeni Planı'na işlenmesi ile ilgili plan değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edildi.

Bursa Otobüs Terminali'ne Modern Cami yapılacak!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne cami kazandırmak için düğmeye bastı.

İnegöl Hafif Raylı Sistem bu yıl tamamlanacak!

Hafif raylı sistemin Bursa kent merkezinden sonra devreye alınacak ilk ilçe olma özelliğine sahip İnegöl'de proje, Burulaş tarafından hayata geçirilecek. İnegöl Hafif Raylı Sistem'in (İNRAY), bu yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

BURULAŞ İnegöl terminal imar planı askıda!

BURULAŞ’ın talebi doğrultusunda İnegöl Osmaniye Mahallesi,“Terminal (Otogar)”a alınmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli İnegöl Revizyon + İlave Nazım İmar Planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği askıda...

Bursa'da yerli tramvay vagonu saha testlerine başladı!

Yerli tramvay ’İpekböceği’nin ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı.

Bursa'da yerli vagonlar raya indi!

Yerli tramvayların ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı. Altepe, hat üzerinde yapılacak testlerin ardından 2 ay içinde yeni vagonlarla yolculu seferlerin yapılabileceğini söyledi.

BUDO sefer iptali 6 Ocak 2015!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, bugün 07.00, 09.00 ve 12.00'de gerçekleştirilmesi planlanan Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferleri elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.

BUDO'dan sefer iptalleri!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler şunlar...

Burula Haberi

Burula

Turizmde büyümeye hızla devam eden Bursa'da yeni bir yatırım yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakilerinden Burulaş ve Besaş Bursa Hava Yolları adıyla kendi havayolu şirketini kurdu. Firma, Ortadoğu ve Balkanların'da yer alacağı 25 farklı noktaya seferler...