29 / 04 / 2024

burulaş budo

burulaş budo

Bursa Deniz Otobüsü ( BUDO ) seferleri 24 Ocak Perşembe günü başlıyor. BUDO bilet fiyatları tam 18 TL, öğrenci 14 TL olarak belirlendi...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa terminalindeki camide inşaat yükseliyor!

Bursa'da Burulaş Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yapılan modern camide inşaat hızla yükseliyor.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Kabataş Transfer Merkezi, Büyükşehir Meclisi'nde onaylandı!

İstanbul Kabataş’ta şehir hatları, İDO, BUDO, Dentur iskeleleri ile Kız Kulesi Turistik İskelesi bulunduğu alan kaldırılıyor. Hakan Kıran'ın tasarladığı ‘Martı’ projesiyle Kabataş'a deniz doldurularak dev bir transfer merkezi yapılacak.

Bursa Ro-Ro Limanı imar planı onaylandı!

Burulaş tarafından hazırlanan feribot ve ropax iskeleleri ile konteyner limanı, Ro-Ro limanı ve genel kargo limanı projelerinin 1/100000 il Çevre Düzeni Planı'na işlenmesi ile ilgili plan değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edildi.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

burulaş budo Haberi

burulaş budo


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa - İstanbul arası deniz ulaşımını sağlamak sebebiyle kurduğu Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) İşletmesi 24 Ocak Perşembe günü seferlere başlıyor.


BUDO sefer saatleri ; Bursa (Mudanya ) - İstanbul (Kabataş) 07:00 - 15:30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) 10:00 - 18:00 Ortalama Yolculuk süresi 1 saat 50 dakikadır.


  F/3 Mudanya Budo İskelesi - Teleferik Hareket Saatleri: Mudanya: 12:00 -20:00 Teleferik: 05:30 - 14:00 *Hareket Saatleri Budo Seferlerine Göre Düzenlenmektedir.


BUDO bilet ücretleri ; 


Tam Bilet

Tam 18,00  

İndirimli Bilet

Öğrenci (6-24) 14,00  

Gazi-Şehit Yt. 14,00  

Engelli 14,00  

Çocuk 14,00  

Basın 14,00  

65 yaş ve üstü 14,00...