17 / 05 / 2024

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat adres 

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat adres 

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Ümit Zengin ortaklığında kuruldu.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Cengiz Dikbaş tarafından kuruldu.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat adres  Haberi

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat adres 

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Ümit Zengin ortaklığında kuruldu.

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 5-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri,...