03 / 05 / 2024

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Alaçatıdaki ev tadilatı

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Alaçatıdaki ev tadilatı

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet bugünkü köşe yazısında 'Buse ile Volkan’ın evinin tadilatı sürüyor' ara başlığına yer veriyor. İşte Esin Övet'in köşe yazısı;

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buse Dalgıç tarafından kuruldu.

Finansal terim indikatör ne demek? İndikatörler ne işe yarar?

Dolar, kripto, altın ve borsa yatırımcıları tarafından takip edilen konulardan biri olan indikatör, finansal bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılara al sat işlemlerinde sinyal gösteren indikatörler, önemli yol göstericilerdir. İşte indikatörler hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Silivri'de Buse Kapucu ve Efe Batuhan Koryürek ortaklığında kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Buse Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Buse Mimarlık Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Buse Göksu  ve Serkan Kardan tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Buse Öngen tarafından kuruldu.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Alaçatıdaki ev tadilatı Haberi

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Alaçatıdaki ev tadilatı

Alaçatı’da her köşe başında birilerinin evinin yapımı sürüyor. Cuma günü de Fatih Terim’in, kızı Buse Terim ile damadı Volkan Bahçekapılı’ya düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolara satın aldığı evin tadilatını gördüm. Alaçatı’nın en meşhur oteli Manastır’ın köşesinde bulunan evin tadilatı hızla sürüyor. Bu seneye yetişmesi zor gibi görünüyor. Bittiği anda çift Alaçatı’ya geldiği zaman bu evde yaşayacak. Ne diyelim, güle güle otursunlar. Tez zamanda bebeklerini de kucaklarına alırlar inşallah.


Habertürk - Esin...