14 / 05 / 2024

business point emlak şirketi

business point emlak şirketi

Business Point Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ömer Faruk Özkorul, Ali Nıknam, Faruk Erman Yarkın ve Taha Pamuk ortaklığıyla kuruldu...

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 binTL sermaye bedeli ile Arzu Özlem Barokas tarafından kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi kuruldu!

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi, Zeynep Tokis Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Nuryap Emlak ve Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Emlak ve Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öznur Dil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da EGS Business Park'ta kuruldu.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Business Point Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Point Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ömer Faruk Özkorul, Ali Nıknam, Faruk Erman Yarkın ve Taha Pamuk ortaklığıyla kuruldu...

Sotheby's International Realty'e emlak franchise memnuniyet ödülü!

Sotheby's International Realty, Franchise Business Review Pazar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ödül töreninde, Emlak Franchise Memnuniyet Ödülü'nü kazandı

3 Point Ivenia, temelden tesise tek yazılım!

Halihazırda, 3 Point Ivenia Web Tabanlı Site ve Tesis Yönetimi, TOKİ Emlak Yönetim A.Ş., Yeşil İnşaat, Innovia Projesi, Corio ve Gayabank yönetimindeki tüm alışveriş merkezleri de yer alıyor..

Varyap, Meridian for Business için 30 Mayıs 'ı bekliyor!

Emlak Konut GYO ile Varyap 'ın birlikte geliştirdiği Varyap Meridian projesi içinde yer alan   Meridian For Business 'ta yapılan açık artırmadan sonra taraflar, 30 Mayıs 'ta aynı fiyatlardan yeniden açık satış yapılması konusunda ortak karar aldı

Süleyman Varlıbaş, Meridian for Business'i anlatıyor!.. Tıklayın ve izleyin!

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Varyap Meridian'ın Meridian for Business projesinin basın lansmanı için kameraların karşısına geçti...

business point emlak şirketi Haberi

business point emlak şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü arsa arazi tarla çiftlik konut site ticarethane işyeri fabrika üretim tesisi ve sair gayrimenkulün alımı satımı komisyonculuğu ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Yenibosna 29 Ekim Caddesi Kuyumcukent Yan Hizmet Bloku Zemin Kat 5. Sokak NO:14 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ömer Faruk Özkorul, Ali Nıknam, Faruk Erman Yarkın ve Taha Pamuk ortaklığıyla...