20 / 05 / 2024

Butik İnşaat adres 

Butik İnşaat adres 

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Mohammad ve Mohammad Shokeır ortaklığında kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Mohammad ve Mohammad Shokeır ortaklığında kuruldu.

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kinesis İnşaat rotasını butik otelciliğe çevirdi!

Kinesis İnşaat, mimarlık ve inşaat sektöründe çeyrek asrı geride bıraktı ve şimdi rotasını butik otelciliğe çevirdi...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Butik İnşaat adres  Haberi

Butik İnşaat adres 

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Mohammad ve Mohammad Shokeır ortaklığında kuruldu.

Butik İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Her türlü inşaat,yapı,dekorasyon malzemeleri almak,satmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...