29 / 04 / 2024

Kinesis İnşaat rotasını butik otelciliğe çevirdi!

Kinesis İnşaat rotasını butik otelciliğe çevirdi!

Kinesis İnşaat, mimarlık ve inşaat sektöründe çeyrek asrı geride bıraktı ve şimdi rotasını butik otelciliğe çevirdi...



Kinesis İnşaat, turizm ve otelcilik yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Şirket, Asmalımescit'te yer alan 2 adet tarihi binayı otele dönüştürecek. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "2010 yılında Alaçatı’da açtığımız Alâ Otel ile otelcilik sektörüne hem hizmet hem de mimari anlayışımızla yeni bir soluk getirdiğimize inanıyoruz. Sektöre, beş yıldızlı otel düşüncesiyle değil ama şıklık ve konfordan asla ödün vermeyen kendimize özgü bir ara otel formu kazandırdık. Çünkü Türkiye’de beş yıldızlı otel konforunda fakat daha erişilebilir fiyatlarda otelcilik anlayışının eksik olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kapılarını gelecek yıl açıyor

Orhan Bayrak, Asmalımescit’teki yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Bayrak sözlerine şu şekilde devam etti; "Asmalımescit İstanbullular için özel bir yere sahip… Hem mimari açıdan hem de sosyal kültür açısından tarihi değeri çok yüksek olan bir semt. İki özel tarihi binamızı otele dönüştürüyoruz. 2019 yılında faaliyete geçmesini planladığımız Jurnal Otel, bu tarihi dokuya eşlik edecek, oranın kültürüne katkıda bulunacak bir otel olacak. Otelimiz, şehrin eğlence merkezinde olacağı için konseptini de bu çizgide oluşturmayı planlıyoruz"


Geri Dön