15 / 05 / 2024

Orhan Bayrak kim

Orhan Bayrak kim

Kinesis İnşaat, mimarlık ve inşaat sektöründe çeyrek asrı geride bıraktı ve şimdi rotasını butik otelciliğe çevirdi...

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

Kinesis İnşaat Asmalımescit'te 2 tarihi binayı otele çevirecek!

2010 yılında Alaçatı'da Alâ Otel markasıyla otelcilik işine adım atan mimar Orhan Bayrak, şimdi de Asmalımescit'te iki tarihi binayı otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

Kinesis İnşaat kent otelcisi oldu!

Asmalımescit'te yer alan 2 tarihi binayı otele çevirecek olan Kinesis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "Kent otelciliğine geçmek bizim için farklı bir deneyim" diyor.. 

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

Mizah Yapı İnşaat Metal Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizah Yapı İnşaat Metal Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Bayrak tarafından 15 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

AB Grup İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un seçkim semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Proje bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 daireden meydana geliyor.

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon çarpık yapılaşmadan kurtarılacak!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u yıllar içinde oluşan çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gıpta edilecek bir kent haline getireceklerini söyledi...

Orhan Ünver kimdir?

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver kimdir? Orhan Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver'in biyografisi...

Orhan Çakırlar kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Orhan Çakırlar oldu. Peki, Orhan Çakırlar kimdir? Orhan Çakırlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Orhan Çakırlar...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Orhan Bayram: Aksantaş TOKİ'de aidatlar kalkacak!

Orhan Bayram'ın ziyareti, halkın gösterdiği büyük ilgi nedeniyle bir şölen havası içinde geçti. Bayram, Aksantaş TOKİ evlerinde vatandaşlara hitap ederken, belediye başkanı olduğunda aidat ödemesine son vereceğinin müjdesini verdi.

Orhan Bayrak kim Haberi

Orhan Bayrak kim

Kinesis İnşaat, turizm ve otelcilik yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Şirket, Asmalımescit'te yer alan 2 adet tarihi binayı otele dönüştürecek. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "2010 yılında Alaçatı’da açtığımız Alâ Otel ile otelcilik sektörüne hem hizmet hem de mimari anlayışımızla yeni bir soluk getirdiğimize inanıyoruz. Sektöre, beş yıldızlı otel düşüncesiyle değil ama şıklık ve konfordan asla ödün vermeyen kendimize özgü bir ara otel formu kazandırdık. Çünkü Türkiye’de beş yıldızlı otel konforunda fakat daha erişilebilir fiyatlarda otelcilik anlayışının eksik olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kapılarını gelecek yıl açıyor

Orhan Bayrak, Asmalımescit’teki yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Bayrak sözlerine şu şekilde devam etti; "Asmalımescit İstanbullular için özel bir yere sahip… Hem mimari açıdan hem de sosyal kültür...