27 / 04 / 2024

Kinesis İnşaat GYODER'e üye oldu!

Kinesis İnşaat GYODER'e üye oldu!

Kinesis İnşaat A.Ş., Türkiye'nin gayrimenkul platformu olan GYODER'e üye oldu



Yurtiçi ve yurtdışında büyük projelere imza atan Kinesis İnşaat A.Ş. yarattığı katma değeri GYODER çatısı altında paylaşmayı hedefliyor.

1993 yılında kurulan ve bugün gerek inşaat gerek mimarlık alanındaki bilgi birikimini uluslararası ölçekte inşa ettiği anahtar teslimi binalara ve proje tasarımlarına yansıtan Kinesis, GYODER'e katıldı. Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye ve Ukrayna'da 100 gün gibi kısa bir sürede tamamladığı yüksek nitelikli teknoloji binalarıyla öne çıkan Kinesis İnşaat AŞ.'nin, gayrimenkul sektörünün tanıtım ve temsilini sağlamak, gelişimini teşvik etmek ve de sektöre kalite, kontrol, eğitim konularında standartlar getirmenin yanı sıra bu standartları korumak amacıyla Türkiye'deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) mevcut ve kurulmakta olan temsilcileri tarafından 1999 yılında kurulan GYODER'e üyeliği, GYODER'in sektörde yarattığı sinerjiye olumlu bir katılım olarak görülüyor. 

Mimarlık, inşaat ve dekorasyon hizmetlerinin yanı sıra firmalara komple kurum kimliği hizmetleri sunan Kinesis İnşaat A.Ş.'nin, 2000 yılından bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirveleri ile Türkiye'de gayrimenkul sektörünün tüm yönleriyle tartışıldığı bir platform haline gelen GYODER çatısı altında yer alması sektörün yenilikçi açılımlarına dair ipuçları sunuyor.

Kinesis İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Orhan Bayrak, GYODER üyeliğiyle ilgili olarak şu yorumu yapıyor: "Sektörümüzün çağdaş standartları korumasına yönelik aktif düşünsel ve profesyonel katkılarıyla GYODER, Türkiye'nin çokça ihtiyaç duyduğu bir platform açığını kapatmayı başarmış ve hatta bu alanda gelenekselleşmiş bir kurumdur. Kinesis İnşaat A.Ş. olarak hizmet çeşitliliğimiz sayesinde edindiğimiz bilgi birikimimizi bu platform üzerinden diğer üye dostlarımızla paylaşabileceğimiz, kendilerinden de çok şey öğreneceğimiz ve sektörümüzü ileriye taşımaya katkı sunabileceğimiz için heyecanlıyız. Sektörümüzde katma değer üretmenin yolu GYODER'den geçiyor."


Geri Dön