02 / 05 / 2024

Butik sigortacılık

Butik sigortacılık

Tüketicinin gerek yatırım gerekse barınma amaçlı konut alırken kredi kullanımında zarar etmemesi için bilinçli davranması gerekiyor.

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Sigortacılıkta yeni dönem! SEDDK tek tek yeni dönem stratejilerini açıkladı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sektörünün kronik sorunları ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade etti. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Sigortacılık ile Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik!

Sigortacılık ile Diğer Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

İstanbul'a 32 butik sağlık merkezi yapılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "2018 yılında 20 yeni butik tipi aile sağlık merkezini hizmete açtık. Bu yıl içinde ise bu sayının 32’ye çıkartılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Ethica Sağlık Grubu'ndan İstanbul'a otel!

Ethica Sağlık Grubu, yatırım atağına kalktı. İstanbul'da butik otel açacak olan Ethica'nın ikinci projesi ise Bodrum MİLA'S Daphne Peninsula olacak.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Butik sigortacılık Haberi

Butik sigortacılık

Fibaemeklilik Genel Müdürü Ömer Mert: "Bizim önerimiz, öncelikle hayat sigortasını hangi kurumdan yaptırdığınıza dikkat etmeniz. Müşteri olarak bankanın size sunduğu hayat sigortası poliçesini kabul etmek zorunda değilsiniz. Kredinizi hangi bankadan alırsanız alın, hayat sigortanızı istediğiniz yerden yaptırabilirsiniz. Fibaemeklilik olarak biz bu noktada önemli bir fark yaratıyor, Kredi Hayat ürünümüz ile sektörün en iyi fiyatını sunuyoruz. Üstelik dilerseniz dakikalar içerisinde zahmetsizce internet sitemizden de satın alabilirsiniz. Butik sigortacılık anlayışımızı, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi ve hayatı kolaylaştıran teknolojik altyapımızı bu ürün ile bir kez daha ortaya koymak istedik."


KREDİ ÇEKERKEN HAYAT SİGORTASINDAN ZARAR ETMEYİN


Bankalara yapılan konut kredisi başvurularında, hayat sigortası şartı sunulmaktadır. İki yanlışı düzeltmek gerek:


Bankaların hayat sigortasını kendilerinin yaptırdığı algısı yanlış. Müşteri, bankanın sunduğu poliçeyi kabul etmek zorunda değil.Müşteri kredisini hangi...