28 / 04 / 2024

buyaka avm ziyaretçi sayısı

buyaka avm ziyaretçi sayısı

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Buyaka AVM ziyaretçi sayısı 9 milyona ulaşacak!

Buyaka Alışveriş Merkezi, ikinci yılını kutluyor. Hizmet vermeye başladığı 2 yıllık sürede cirosunu 300 milyon TL' ye taşıyan Buyaka, ikinci yılında 8 milyon ziyaretçiyi ağırladı...

Buyaka AVM ikinci yılında 8 milyon ziyaretçi, 300 milyon TL ciroya ulaştı!

Buyaka Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi tarafından hayata geçen Buyaka Alışveriş Merkezi, hizmet vermeye başladığı 2 yıllık sürede cirosunu 300 milyon TL'ye, ziyaretçi sayısını da 8 milyona çıkardı

Buyaka AVM 1 yılda 7 milyon ziyaretçi ağırladı!

2012 yılının Mart ayında açılan Buyaka Alışveriş Merkezi 1 yıl içerisinde 7 milyon ziyaretçi ağırladı...

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

AVM'ler için kira düzenlemesi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

AVM'ler için 'yapı ruhsatı' kriteri!

Yeni AVM'ler için 'yapı ruhsatı' kriteri getirildi. Bu kapsamda alışveriş merkezlerinde en az bir müze, sanat galerisi veya tiyatronun bulunması şartı getirildi...

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

buyaka avm ziyaretçi sayısı Haberi

buyaka avm ziyaretçi sayısı

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.
Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, belirlediği hedefleri yakalayarak 360 milyon TL ciro ve 9 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM ve 4 ofis kulesi ile hizmet veren proje, dev markalara ev sahipliği yapıyor.

Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Buyaka, üçüncü yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor. 31 bin metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ile 110 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan ve 160 mağazadan oluşan Buyaka, iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde konumlanıyor. Buyaka Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, lokasyonu, marka karması,...