05 / 05 / 2024

Buyaka Gayrimenkul ne kadar ciro yaptı

Buyaka Gayrimenkul ne kadar ciro yaptı

Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, belirlediği hedefleri yakalayarak 360 milyon TL ciro ve 9 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM ve 4 ofis kulesi ile hizmet veren proje, dev markalara ev sahipliği yapıyor.

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Eryıldırım tarafından kuruldu.

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Rusların Türk gayrimenkulüne olan ilgisi artıyor!

Rusların yabancı gayrimenkul alım coğrafyası değişmeye başladı. Rusların İspanya’ya olan yüksek ilgisi azalırken, TL'deki değer kaybı, küçük bütçeli alıcıları Türkiye’ye yönlendiriyor...

Buyaka Gayrimenkul ne kadar ciro yaptı Haberi

Buyaka Gayrimenkul ne kadar ciro yaptı

Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Buyaka, üçüncü yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor. 31 bin metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ile 110 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan ve 160 mağazadan oluşan Buyaka, iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde konumlanıyor. Buyaka Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, lokasyonu, marka karması, modern mimari yaklaşımı ve 3 bin kişiyi ağırlayabilen kafe-restoran alanları ile Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. 


Buyaka’nın kuruluşundan bu yana hedeflenen rakamları yakaladığına dikkat çeken Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Leyla Özdemir, “Alışveriş merkezimize yönelik yaptığımız faaliyetlerimizle hem hedeflerimize ulaştık hem de istediğimiz noktaya geldik. Her yıl daha da artan aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. 2014 yılında hedefimiz olan 360 milyon TL...