08 / 05 / 2024

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi tapu

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi tapu

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 1.296 kişilik yurt!

Antalya Büyükşehir , Akdeniz Üniversitesi merkez yerleşkesinin yanına toplam bin 296 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu yapacak.

Erkenek Tüneli'nin büyük bir kısmı tamamlandı!

Doğu Anadolu'yu Malatya üzerinden Akdeniz Bölgesine bağlayacak D 850 Karayolu üzerindeki Erkenek Tüneli'nin büyük bir kısmı tamamlandı. Tünelin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Mersin Büyükşehir'den yeni park!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde yeniden projelendirilen 1700 metrekarelik alan üzerine yeni bir park yapıyor. Alanın 703 metrekarelik bölümü yeşil alan olarak düzenlenecek...

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Tekirdağ Büyükşehir EMITT 2016'da yerini aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'teki yerini aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi kentsel dönüşümü konuştu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’na, kentin otopark sorunu ve Akdeniz Belediyesi’nin açtığı davayla Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği kentsel dönüşüm projesi damga vurdu.

Mersin'deki yapılaşma büyük hasara neden oluyor!

Prof. Dr. Selim İnan, Mersin Körfezi'ndeki depreme dikkat çekerek, Akdeniz'de meydana gelebilecek büyük ölçekli bir depremde Erdemli-Mersin-Tarsus arasında gevşek zemin üzerine çok katlı yapılanma nedeniyle büyük hasarlara neden olabileceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi standı'na Emitt Fuarı’nda yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT ’te Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin projeleri büyük ilgi görüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi AVM'ye hayır, üniversiteye evet dedi!

Antalya Akdeniz Manşet Gazetesi haberine göre; Büyükşehir meclisinde oy çokluğu ile AVM'ye hayır, üniversiteye evet, oybirliği ile Altınova imar planına evet kararı çıktı. Meclis sırasında, işten çıkarılan taşeron işçiler başkan Akaydın'ı protesto etti.

Türkiye 2020’de turizmden büyük pay alacak!

Dünya turizm örgütünün rakamlarına göre; 2020 yılında dünyada 1.6 milyar turist olacak. Bunun 4.1’inin Akdeniz’de olması bekleniyor. Türkiye’de bu 4.1’den büyük bir pay alacak...

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi tapu Haberi

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi tapu


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Kestel Mahallesi’nde 20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Başkan Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.


BAŞKAN YÜCEL’İN TALİMATI İLE BAŞLATILAN PLANLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI


Kestel Mahallesinde 20 hektarlık bir alanda kurulacak olan sanayi sitesinin planlama ve mülkiyet sorunları tamamlandı. Sanayi esnafı ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi esnafı ile son gelişimleri paylaştı. Toplantıya Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ali Arslan, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ve sanayi esnafı  katıldı.


 20 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ


Kahvaltılı toplantıda sanayi sitesinin planlaması hakkında ayrıntılı bilgi veren...