19 / 05 / 2024

Büyük Anayurt Kooperatifi ödeme seçenekleri

Büyük Anayurt Kooperatifi ödeme seçenekleri

Büyük Anayurt Kooperatifi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 990 adet konut bulunuyor. Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor.

Tarım Kredi Kooperatifi'den ayçiçek yağı ve şekere büyük indirim haberi geldi! İzdiham oluştu

Gıda fiyatlarında yaşanan yüksek artışlar nedeniyle vatandaş ucuz ürünlerin haberlerini ve indirimleri kovalıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı ve şekerde büyük indirim yaptı. Marketin önünde vatandaş kuyruk oluşturup izdihama neden oldu.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim! Kaçırılmayacak kampanya başladı! 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim geldi! Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin aktüel kataloğunu yayımladı! Peki Tarım Kredi aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirime girdi? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi... 

1985 yılında Türkiye'nin en büyük yapı kooperatifi çalışmalarına başlamış!

1985 yılında Türkiye'nin en büyük konut yapı kooperatifi ''Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'' çalışmalarına başlamış. Kadıköy'de 4.5 milyon metrekare arsa satın alan kooperatif, burada 40 bin konutluk yeni bir şehir kuracakmış.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan inşaat sanayine tam destek!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, İnşaatçılar ve Boyacılar Odası aynı zamanda İnşaat Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Alakuş’u ağırladı...

Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi!

Büyük Anayurt Kooperatif projesi Arma Yapı tarafından Kayseri' de hayata geçiriliyor. Projede toplam 990 adet konut yer alıyor. Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi adres bilgileri haberimizde yera alıyor.

Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif teslim tarihi!

Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif projesinde 2 oda 1 salon daireler 70 metrekare iken 3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare alan olarak dizayn edildi. Kayseri Büyük Anayurt Kooperatif teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları!

Arma Yapı tarafından hayata geçirilen Büyük Anayurt Kooperatif projesi toplam 990 adet konuttan oluşuyor. Proje Kayseri' de yükseliyor. Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor!

Büyük Anayurt Kooperatifi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 990 adet konut bulunuyor. Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor.

Tire Süt Kooperatifi projesi büyük çiftlikler kurmaya hazırlanıyor!

Hazırlanan projeyle, köydeki küçük hayvan barınakları bir araya getirilerek, meralarda site şeklinde büyük çiftlikler kurulacak. Proje ile köylerde istihdam ve hayvan yetiştiricilerin geliri arttırılarak, köyden kente göçün azaltılması amaçlanıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Büyük Anayurt Kooperatifi ödeme seçenekleri Haberi

Büyük Anayurt Kooperatifi ödeme seçenekleri

Büyük Anayurt Kooperatifi projesinde 2 oda 1 salon daireler 70 metrekare iken  3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare alan olarak dizayn edildi. Proje Arma Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Büyük Anayurt Kooperatifi projesinde 3+1 daireler 135 bin TL, 2+1 daireler ise 76 bin TL' den başlıyor.


Büyük Anayurt Kooperatifi Kayseri' de yükseliyor. Projedeki dairelerin ilk teslimleri 2016 yılı olarak planlanıyor. Projede toplam 990 adet konut bulunuyor.



Büyük Anayurt Kooperatifi iletişim

ADRES: Tacettin veli mah. Halit Narin Cad. Bahadır Plaza. No:7/9 Melikgazi/ Kayseri

TELFON NO: 0352 220 27 77 -78-79

EMAIL: [email protected]

Tülay...