25 / 05 / 2024

büyük jest

büyük jest

Faber Castell’in veliahtı eşinden önceki günlerde bebek sahibi olan Melissa Eliyeşil’e babasından büyük jest. Necmettin Eliyeşil, kızı ve damadına Bebek sırtlarından değeri 9 milyon dolar yani yaklaşık 25 milyon TL olan bir villa hediye etti.

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Çiftçilere büyük jest! Yeni bir destek veriliyor! Bu desteği hemen alın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çiftçilere 1152 torba ayçiçeği tohumu dağıttı. Düzenlenen törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftçilere ayçiçeği tohumlarını verdi.

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Bankalar tarafından müşterilere sunulan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Mart ayının sonuna yaklaşırken bankalar kampanyaları bir bir açıklarken, Garanti BBWA da büyük ses getirecek kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine tamı tamına 2 bin lira hediye verileceğini duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

büyük jest Haberi

büyük jest

Sosyetenin en güzel kızlarından Melissa Eliyeşil, 2012 yılında ünlü kalem fabrikası Faber Castell'in varisi Charles von Faber Castell ile evlendi. Almanya'nın Nürnberg kenti yakınındaki Stein kasabasında bulunan bir şatoda dünyaevine giren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde de ilk bebeklerini kucağına aldı.

TORUNUNU GÖRMEK İÇİN 


Babasının vefatından sonra 'Kont' unvanını alan Charles von Faber Castell'in eşine doğum hediyesi olarak ne aldığı merak konusu olurken ilk jest baba Necmettin Eliyeşil'den geldi. Bebek sırtlarında soyadını taşıyan bir sitesi olan sosyetik işadamının, kızına buradan bir villa verdiği konuşuluyor. Sosyete dünyasından gelen dedikodulara göre Necmettin Bey, torununu sık sık görmek için kızı ve damadına böyle bir jest yaptı..