05 / 05 / 2024

Necmettin Eliyeşil kızına 25 milyon TL'lik villa hediye etti!

Necmettin Eliyeşil kızına 25 milyon TL'lik villa hediye etti!

Faber Castell’in veliahtı eşinden önceki günlerde bebek sahibi olan Melissa Eliyeşil’e babasından büyük jest. Necmettin Eliyeşil, kızı ve damadına Bebek sırtlarından değeri 9 milyon dolar yani yaklaşık 25 milyon TL olan bir villa hediye etti.



Sosyetenin en güzel kızlarından Melissa Eliyeşil, 2012 yılında ünlü kalem fabrikası Faber Castell'in varisi Charles von Faber Castell ile evlendi. Almanya'nın Nürnberg kenti yakınındaki Stein kasabasında bulunan bir şatoda dünyaevine giren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde de ilk bebeklerini kucağına aldı.

 

TORUNUNU GÖRMEK İÇİN 


Babasının vefatından sonra 'Kont' unvanını alan Charles von Faber Castell'in eşine doğum hediyesi olarak ne aldığı merak konusu olurken ilk jest baba Necmettin Eliyeşil'den geldi. Bebek sırtlarında soyadını taşıyan bir sitesi olan sosyetik işadamının, kızına buradan bir villa verdiği konuşuluyor. Sosyete dünyasından gelen dedikodulara göre Necmettin Bey, torununu sık sık görmek için kızı ve damadına böyle bir jest yaptı..



Necmettin Eliyeşil kızına 25 milyon TL lik villa hediye etti!


ALMANYA'DA DA OLAY 


Necmettin Eliyeşil'in kızı Melissa Eliyeşil von Faber Castell'e hediye ettiği Boğaz manzaralı villanın değerinin yaklaşık 9 milyon dolar olduğu öğrenildi. Bu arada Melissa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell'in bebeklerinin dünyaya gelmesi Almanya'da da geniş yankı buldu. Alman basını, doğum haberini "Merakla beklenen bebek dünyaya geldi" başlıklarıyla duyurdu..




Necmettin Eliyeşil kızına 25 milyon TL lik villa hediye etti!



Özge GÜRCAN/Takvim


Geri Dön