29 / 04 / 2024

büyük kayaş aile merkezi

büyük kayaş aile merkezi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi'nin Büyük Kayaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği aile merkezinin inşaatını denetledi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere çok büyük bir müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı küresel çapta benzinin değerlenmesinin ardından artan benzin fiyatlarıyla birlikte öğrencilerinin yol parasında ciddi bir külfet yaşayan ailelere yönelik büyük bir müjde verdi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yardım ödemelerine başvurular başladı. Peki başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Çocuklu ailelere büyük müjde: Destek ödemeleri devam ediyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin süreceği açıklanmasıyla birlikte, çocuklu aileler kendi ödemelerinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak, çocuklu ailelere büyük bir müjde daha geldi.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük mayıs müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılacak ödemenin detaylarını öğrenen vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

büyük kayaş aile merkezi Haberi

büyük kayaş aile merkezi


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden aile merkezinin inşaatını gezdi. 2 bin 400 metrekare alanda hizmet verecek tesis ilçenin 14’ncü aile merkezi olacak. Kadınlara ve çocuklara ev sahipliği yapacak tesis seminer salonu, bilgisayar odası, fitness salonu ve etüt odaları ile bölge halkının sosyal va kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Büyük önem veriyoruz

İlçenin dört bir yanında hizmete açtıkları aile merkezleriyle Mamaklı kadınlara birçok hizmet sunduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sosyal projeler ile desteklenmeyen toplumlarda insanların kendini geliştirecekleri bir ortam olmaz. Bu yüzden aileyi kucaklayan, aile merkezlerine büyük önem veriyoruz” dedi. 

Güçlü toplum güçlü aile

Aile merkezlerine talebin her geçen gün arttığına da değinen Akgül, “Güçlü bir toplum güçlü ailelerle olur. Bunun için böyle sosyal projeleri arttırarak çocuklarımızın...