05 / 05 / 2024

büyük kongre merkezi ve otel projesi

büyük kongre merkezi ve otel projesi

Ekonomik zirveye ev sahipliği yapacak Ruanda, Çinli şirketin bitiremediği büyük kongre merkezi ve otel projesinin hızla tamamlanması için Türk şirketlerine yöneldi. İşleri devralan Summa Group, projeyi 10 ayda bitirecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Sosyal mesafe kuralına uyabilmek için Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Belediye Meclisi’nde; Koronavirüs sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kiracılarının kiralarına 3 ay erteleme geldi.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Türkiye'yi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getireceğiz!

Mersin Erdemli'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi, 3. havalimanı gibi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti...

büyük kongre merkezi ve otel projesi Haberi

büyük kongre merkezi ve otel projesi

Gelecek yıl Afrika Otel Yatırımları Forumu, Dünya Ekonomi Forumu Afrika Toplantıları, Afrika Birliği Zirvesi gibi önemli toplantılara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ruanda’da, bu amaçla yıllar önce yapımı planlanan konferans merkezi ve otelin 4 yıldır tamamlanamaması işleri karıştırdı. Zaman giderek daralınca, Çinli şirketin tamamlayamadığı inşaatlar için devreye Türk  şirketleri girdi. İşleri devralan Summa Group, projeyi 10 ayda bitirmeyi planlıyor.


Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak ve ülkenin kongre turizmine katkıda bulunacak Kigali Konferans Merkezi ile otelin inşasını Çinli bir şirkete veren Ruanda hükümeti, bu firmanın projeyi zamanında tamamlamaması nedeniyle zorlu bir sürece girdi. Ruanda’nın “sembol” projesi olacak, tüm etaplarıyla 300 milyon dolara malolacak Kigali Konferans Merkezi’nin inşaatını ağırdan alan ve 2009’dan itibaren sadece yüzde 20’sini tamamlayan Beijing Construction Engineering Group (BCEG), 2012...