07 / 05 / 2024

Büyük Sanayi bölgesi ankara

Büyük Sanayi bölgesi ankara

Büyük Sanayi bölgesinde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhaneleri mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da temizlendi. Yapılan denetimlerde kaçak çalışan 38 oto tamirhanesi de mühürlendi...

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Sanayi tesislerinin yüzde 60’ı depremde büyük risk bölgesinde!

İBB depremde konut, iş yeri, sanayi kuruluşları gibi binaların depremdeki risk durumunu analiz eden bir çalışma yaptı. Sanayi ve üretim tesisleri ile konaklama tesislerinin yüzde 60’ı en büyük ivmenin olacağı risk alanında...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafındaki binalar yıkılacak!

Bursa’da Orhan Bey Cami ve Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılan Ulu Cami’nin yanı sıra irili ufaklı çok sayıda tarihi hanın bulunduğu Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafında tüm binalar kaldırılacak ve kentin merkezinde 7 asırlık bir tarih adası oluşturulacak.

Samsun tersane alanı, sanayi bölgesi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada tersane alanının sanayi bölgesi olmasına karar verildiğini söyleyerek, Samsun’da 30 bin kişiye iş kapısı sağlayacaklarını müjdeledi.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için başvurular başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde çöküntü alanı haline gelen Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması çalışmaları kapsamında TOKİ ile birlikte gerçekleştireceği Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için esnafların başvurularını almaya başladı...

Balıkesir'e yeni organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir organize sanayi bölgesi kuruyor.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Büyük Sanayi bölgesi ankara Haberi

Büyük Sanayi bölgesi ankara

Büyükşehir zabıtası tarafından Büyük Sanayi bölgesinde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhaneleri mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da temizlendi. Yapılan denetimlerde kaçak çalışan 38 oto tamirhanesi de mühürlendi. 


Başkent'in en büyük sorunları haline gelen kentsel dönüşüm kapsamındaki Büyük Sanayi'deki kötü görüntülerin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi harekete geçti. Daire Başkanı Kemal Sonunur başkanlığında yapılan denetimlerde, kaçak olarak faaliyet gösteren 38 oto tamirhanesi mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da kaldırıldı. 


KAÇAĞA GEÇİT YOK 


Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, toplam 204 kamyon hafriyat, moloz ve çöp yığınının toplanarak bölgede büyük bir temizlik yapıldığını, işyeri sahiplerine tebligat gönderilerek gerekli uyarıların yapıldığını, buna rağmen faaliyetlerini kaçak olarak sürdüren oto tamirhanelerinin mühürlenerek kapatıldığını bildirdi. Denetimlerin süreceğini belirten Sonunur, "Zabıta...