03 / 05 / 2024

Büyük Set Adası

Büyük Set Adası

Avustralya'da bulunan Büyük Set Resifi'ni sahibi Vaughan Bullivant adasını 75 milyon Euro'ya satışa çıkardı...

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın! 3'lü alımlarda büyük fırsat! Samsung beyaz eşya fiyat listesi

Samsun marka çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın alanlara büyük fırsat. Samsung ağustos ayına özel 3'lü set olarak beyaz eşya alanlara büyük hediyeler veriyor. Peki Samsung çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın fiyatları ne kadar?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

A101'de Goodwest Ankastre Set'te büyük fırsat! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, uygun fiyatlı ürünleriyle müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Goodwest Ankastre Set'te büyük fiyat avantajı sunuluyor. Peki Goodwest Ankastre Set kaç TL? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ediyor!

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ettiği tespit edildi. Uydudan çekilen görüntülerde Kuzey Adası'nda askeri liman için arazi temizliği ve inşaat çalışmalarının safhaları gösteriliyor.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tariş arazisi için halk oylaması yapacak!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde TARİŞ'e ait 10 dönümlük araziyi satın alan büyükşehir belediyesi, araziye uygulanacak proje için halk oylaması yapacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yapılaşma tartışması!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayında 27 madde karar bağlandı. Kuşadası'nın Camıkebir Mahallesi turistik tesis alanının ticaret alanına dönüştürülmesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi, görüşüldü

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Büyük Set Adası Haberi

Büyük Set Adası
Dünya mirasları arasında yer alan Avustralya'daki Büyük Set Resifi sahibi Vaughan Bullivant tarafından 75 milyon Euro'ya satılıyor. 300 odalı bir de otelin bulunduğu Büyük Set Resifi 1 milyondan fazla mercana ve daha bir çok deniz canlısına ev sahipliği...