02 / 05 / 2024

Büyükada bisiklet kiralama kuralları değişti mi

Büyükada bisiklet kiralama kuralları değişti mi

Adalar Belediyesi, Büyükada ve adalardaki bisiklet kiralama ve kullanma yönetmeliğinde değişiklik... Adalar'da kiralık bisikletler tek renk olacak, yasak yerde bisiklet kullanımından kiralayan sorumlu tutulacak, 19:00'dan sonra bisiklet kiralanmayacak.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Araç kiralama sektörünün önlenemez büyümesi

Pandemiyle birlikte neredeyse yüzde yüzlere varan oranda daralan araç kiralama sektöründe salgından sonra yaşanan büyüme, yaşanan olumsuzluklara rağmen oldukça dikkat çekici.

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Büyükada bisiklet kiralama kuralları değişti mi Haberi

Büyükada bisiklet kiralama kuralları değişti mi

Motorlu taşıtların yasak olduğu Büyükada'ya ayak basan her insan, sokaklarda sadece iki ulaşım aracıyla karşılaşmakta: Fayton ve bisiklet. Bundan dolayı İstanbul ilçeleri arasında bisiklet sayısı ve kullanımı bakımından Adalar ilk sırada yer alıyor. Ancak İstanbul'da ve Adalar'da uluslararası standartlara sahip bisiklet yolları ve bunlara uygun trafik tabelaları olmaması ile bilgisiz ve kuralsız kullanımın da etkisiyle özellikle yaz aylarında sık sık bisiklet kazaları olmakta, bu kazalarda çok sayıda insan yaralanmakta ve hatta ölmektedir. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan olumsuzlukların tekrar yaşanmaması amacıyla yenilenen bisiklet yönetmeliği hakkında bugün esnafla toplantı yapılarak içeriği hakkında bilgi verildi. Başkan Atilla Aytaç tarafından gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya, Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amiri Okan Torak ve bisikletçi esnafı katıldı.



Bisikletler tek renk olacak, yasak yerde...