02 / 05 / 2024

büyükadada arsa fiyatları

büyükadada arsa fiyatları

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1935 yılında Büyükada'da 51 bin 156 metrekare arazi ve bağ evi sekiz sene taksitle satılacakmış. İlanda ki arazi 500 lira depozito ile pazarlıkla satılacakmış.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Konutta 3 yıl sonra fiyatlar geriledi!

Konut fiyatları ve kiralardaki baş döndüren artış bir nebze de olsa duruldu. Üç büyükşehirde fiyatlar geçtiğimiz ekim ve kasım ayında, 3 yıl sonra sınırlı da olsa geriledi. İşte detaylar...

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

Tarım Kredi'den siyah çaya büyük indirim: Fiyatlar dibe indi

Tarım Kredi Market'ten siyah çaya büyük indirim geldi. İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Ayçiçek yağında son zamanların en büyük indirimi! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Çeşitli marketler tarafından ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapıldığı duyuruldu. 4 litre ayçiçek yağına büyük indirim dev indirim geldiğini ifade eden marketler, vatandaşların stoklar tükenmeden almaları gerektiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 60 arsa satışa sunuldu. Peki satışa sunulan arsaların büyüklüğü kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

büyükadada arsa fiyatları Haberi

büyükadada arsa fiyatları

Taksitle Satılık Gazino


Esas No.                 Mevki ve nevi                       Depozito

 155   Büyükada'da nizamda büyük turda ahşap   500 Lira

          kahvehane ve içinde iki kuyusu ve 51.156

          metre murabbaı arazisi olan eski bağ

         gazinosu.

Yukarıda yazılı yer sekiz taksitle ve pazarlıkla satılacaktır. Alıcıların 11 Mart 1935 Pazartesi günü saat onda şubemize gelmeleri.


(1935 yılında Reşat Altın 9 liraymış.)


Son Posta 8 Mart 1935



Abdullah Kutalmış...