24 / 05 / 2024

Büyükadaya hastane

Büyükadaya hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Batman'ın 2019 yatırım beklentileri büyük!

Batman'ın 2019 yılından büyük beklentileri var. Şehre yeni hastane, hızlı tren ve raylı sistem hattının kurulması bekleniyor. 

Acendis, yurt dışında büyümeye odaklandı!

Anahtar teslimi hastane projelerine imza atan Acendis, yurt dışında yeni ülkelerle büyümeye odaklandı. Kuruluş, Çin'de ve Suudi Arabistan'da şirket kurdu. Bu iki pazarın önümüzdeki üç yılda ciroya 55-60 milyon dolarlık katkı sağlaması hedefleniyor.

Kayseri Büyükşehir 58 dükkanı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak 2018 tarihinde iki önemli ihale yapacak. Bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa çıkacak.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

İşte Tarkan'ın Almanya'da büyüdüğü ev!

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Gaziantep Büyükşehir'den Cerablus'un inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cerablus'ta aydınlatma, yol, hastane ve altyapı hizmetleriyle ilgili üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını bildirdi.

Bursa Büyükşehir'den satılık hastane!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın bugün köşesinde " Büyükşehir Belediyesi özel hastane binasını satacak " başlıklı yazısına yer verdi..

Büyükadaya hastane Haberi

Büyükadaya hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.  Ada sakinleri kendilerine on yatak kapasiteyle yatarak tedavi imkânı da sağlayacak olan hastanenin açılmasını dört gözle bekliyor. Yıllardır Büyükada'da doktorluk yapan Ahmet Remzi Çetinkaya; "Artık acil durumdaki hastaları ambulansla göndermek zorunda kalmayacağız, burada tedavi olabilecekler" dedi. Büyükada'da hizmete girecek merkezin, Adalar ilçesinin merkezi olarak bilinen adanın sağlık hizmeti konusundaki eksiklerini büyük oranda gidermesi bekleniyor. Çevrede daha çok emeklilerin yaşadığını, bu insanların daha sık sağlık problemleriyle karşılaştıklarını söyleyen esnaf olan Tarık Yumurta, "Hastane çok güzel yapılıyor, adalılar olarak çok memnunuz. Her adımda bizi karşıya göndermek yerine müdahale etmelerini, en azından...