18 / 05 / 2024

Büyükadayaya 10 yataklı hastane

Büyükadayaya 10 yataklı hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

House B peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje! 

House B projesinde konut satışları peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla devam ediyor. Peki House B projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Beklenen büyük İstanbul depremi fazla uzakta değil! Naci Görür yine uyardı: 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili uyarılarını yineledi. Görür, 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti ve "İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var. 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir" dedi. 

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Türkiye iç tüketimin katkısı ile yüzde 3,8 oranında büyüdü!

Türkiye ekonomisi yılın 2’nci çeyreğinde, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 büyüdü. Büyüme iç tüketim kaynaklı gerçekleşti; hane halklarının tüketimi genel büyümeye 10,7 puan pozitif, net ihracat ise 6,3 puan negatif etki yaptı.

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi merak ediliyor. Her gün güncellenen bakır ve demir hurda fiyat listesinin bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına dev zam geldi! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti. Zam sonrası büyük tüp fiyatlarını gören vatandaşlar isyan etti. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı! 10 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününden de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında Jerome Powell sonrası resmen büyük deprem yaşandı. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı!10 Mart 2023 altın fiyatları.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Büyükadayaya 10 yataklı hastane Haberi

Büyükadayaya 10 yataklı hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.  Ada sakinleri kendilerine on yatak kapasiteyle yatarak tedavi imkânı da sağlayacak olan hastanenin açılmasını dört gözle bekliyor. Yıllardır Büyükada'da doktorluk yapan Ahmet Remzi Çetinkaya; "Artık acil durumdaki hastaları ambulansla göndermek zorunda kalmayacağız, burada tedavi olabilecekler" dedi. Büyükada'da hizmete girecek merkezin, Adalar ilçesinin merkezi olarak bilinen adanın sağlık hizmeti konusundaki eksiklerini büyük oranda gidermesi bekleniyor. Çevrede daha çok emeklilerin yaşadığını, bu insanların daha sık sağlık problemleriyle karşılaştıklarını söyleyen esnaf olan Tarık Yumurta, "Hastane çok güzel yapılıyor, adalılar olarak çok memnunuz. Her adımda bizi karşıya göndermek yerine müdahale etmelerini, en azından...