20 / 07 / 2024

Büyükadayaya yeni hastane

Büyükadayaya yeni hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Batman'ın 2019 yatırım beklentileri büyük!

Batman'ın 2019 yılından büyük beklentileri var. Şehre yeni hastane, hızlı tren ve raylı sistem hattının kurulması bekleniyor. 

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Yeni şehircilik kavramı Büyükyalı'da hayat buluyor!

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yeni şehircilik kavramının tüm bileşenlerinin Büyükyalı'da hayat bulduğunu söylüyor...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentteki yatırımcılar için yeni arsa fırsatları sunmaya devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Büyükadayaya yeni hastane Haberi

Büyükadayaya yeni hastane

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.  Ada sakinleri kendilerine on yatak kapasiteyle yatarak tedavi imkânı da sağlayacak olan hastanenin açılmasını dört gözle bekliyor. Yıllardır Büyükada'da doktorluk yapan Ahmet Remzi Çetinkaya; "Artık acil durumdaki hastaları ambulansla göndermek zorunda kalmayacağız, burada tedavi olabilecekler" dedi. Büyükada'da hizmete girecek merkezin, Adalar ilçesinin merkezi olarak bilinen adanın sağlık hizmeti konusundaki eksiklerini büyük oranda gidermesi bekleniyor. Çevrede daha çok emeklilerin yaşadığını, bu insanların daha sık sağlık problemleriyle karşılaştıklarını söyleyen esnaf olan Tarık Yumurta, "Hastane çok güzel yapılıyor, adalılar olarak çok memnunuz. Her adımda bizi karşıya göndermek yerine müdahale etmelerini, en azından...