15 / 05 / 2024

Büyükçekmece atatürk sitesi

Büyükçekmece atatürk sitesi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Akgün, “Şu ana kadar 600’den fazla bina yıkıldı ve şehir yenilenmeye devam ediyor'' diye konuştu.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Büyükçekmece'de riskli 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Sedef Sokak'ta 5 blok ve 36 daireden oluşan riskli yapılar, belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı...

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece'ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Akgün ilçeye bir Atatürk Evi kazandırıyor.

Büyükçekmece atatürk sitesi Haberi

Büyükçekmece atatürk sitesi

Kentsel dönüşüm alanındaki projeleri yerinde takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirilen yatırımları anlattı.

''Hedef: kentsel yenileme''

Gazete Damga'da yer alan habere göre, Atatürk Mahallesi’ndeki 18 dairelik 5 bloktan oluşan sitenin kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını hatırlatan Başkan Akgün, "1999 Marmara depreminden sonra Büyükçekmece’de kentsel yenilemeyi hedefleyen ve aynı zamanda şehir estetiğini düzeltme ve sosyal alanları arttırma çalışmalarını başlattık. Yapmış olduğumuz imar planlarında vatandaşa kolaylıklar ve imkanlar sağlayarak şehrin yenilenmesini, vatandaşın olabilecek depreme karşı bir an önce emniyetli binalara geçmesini sağlamak üzere yoğun bir çalışma yürütüyoruz'' şeklinde konuştu. 

600’den fazla bina yıkıldı

Bölgede 600’den fazla bina yıkıldığını açıklayan Akgün, "Marmara depreminin ne zaman olacağını bilmiyoruz ama yarın olacakmış gibi Büyükçekmece Belediyesi olarak gece gündüz vatandaşlarımızla, müteahhitlerimizle konut sahipleriyle bir araya...