06 / 05 / 2024

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor mu

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor mu

Büyükçekmece sahilinde yer alan eski devlet hastanesi ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılıyor. 

Büyükçekmece'de yerinde dönüşüm yıkımı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde depremde yıkılma riski taşıyan eski binaların yıkımı başladı. Yerinde dönüşüm kapsamında yıkılan binalar havadan görüntülendi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesini dün hizmete açtı.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Büyükçekmece sahilinde yer alan eski devlet hastanesi ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılıyor. 

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Büyükçekmece banliyöye dönüşüyor!

İstanbul’un eski sayfiyesi Büyükçekmece, şimdi kentin yeni banliyösü oluyor.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin taşınmasından sonra esnafın kaybını önlemek için boş kalan binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu çözümün iyi bir çözüm olduğuna inanıyorum” dedi.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Büyükçekmece İlçesi Beykent'te yeni devlet hastanesi hizmete açıldı. 7 katlı hastanenin 300 yatak kapasitesi var.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Temmuz 2013'te temeli atılan ve bu yıl tamamlanması beklenen Büyükçekmece Devlet Hastanesi inşaatı bitirildiğinde AB normlarına uymadığı gerekçesiyle açılamayabilir. Konuyla ilgili son kararı Sağlık Bakanlığı verecek.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Büyükçekmece'de dönüşüm için Büyükşehir'den onay bekleniyor!

Büyükçekmece'deki eski binaların vatandaşların da katılımı ile dönüştürmeyi hedefleyen Belediye''nin uygulamak istediği çalışma Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek. Eğer onay görürse, imar teşviği niteliğindeki çalışma start alacak...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

İstanbul İl Özel İdaresi, bölgeyi sağlık üssü haline getirecek Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin yapımına start verdi. 76 milyon 397 bin TL’ye mal olacak hastanenin 30 Ağustos 2015’te tamamlanması planlanıyor...

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor mu Haberi

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor mu

Büyükçekmece Belediyesi’ne ait sosyal tesis iken belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün girişimiyle 1997 yılında devlet hastanesi yapılan sahildeki eski devlet hastanesi ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılıyor. 

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin burada faaliyet gösteren birimleri daha önce Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi’nde yeni açılan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kampusuna taşındı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuyla ilgili olarak, “Zamanında sahildeki bu binanın devlet hastanesi olarak hizmet vermesini sağlamıştık. Ancak daha sonra taşınması için de en çok mücadeleyi biz verdik” dedi. Dr. Akgün şöyle konuştu: “Büyükçekmece sahildeki devlet hastanesinin artık ömrünü doldurduğunu,  hastane binasının hastalar, ziyaretçiler, hasta yakınları ve sağlık personeli için gerçek tehlike arz ettiğini Bakanlık başta olmak üzere tüm yetkililer nezdinde defaten belirtmiştik. Biliyorsunuz,...