13 / 05 / 2024

büyükçekmece fakülte alanı

büyükçekmece fakülte alanı

Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde 11 bin 892 metrekare inşaat alanı üzerine akülte, Yüksekokul veya Eğitim Kurumları inşaatı yapılması ve 30 yıllık işletmesi ihalesi yapılacak...

Büyükçekmece'de 11 bin 892 metrekarelik arsaya fakülte yapılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı; Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde yer alan arsaya fakülte, yüksek okul ve eğitim kurumları yapacak

Büyükçekmece'de hasarlı 3 bina yıkıldı!

2019 senesinden Silivri'de meydana gelene deprem nedeniyle Büyükçekmece'de hasar alan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

TMSF, Bank Asya'nın Büyükçekmece'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İstanbul Büyükçekmece'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Büyükçekmece Mimarsinan'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Mimarsinan Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi...

Büyükçekmece ​eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Büyükçekmece sahilinde yer alan eski devlet hastanesi ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılıyor. 

Büyükçekmece'de icradan 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Büyükçekmece'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 995 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece TÜYAP Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece ilçesi TÜYAP Aktarma Alanı imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Alarko GYO Büyükçekmece'deki 1 villasını 2.1 milyona sattı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükçekmece'de yer alan Alkent Göl Malikaneleri 3. Faz'da yer alan 1 adet villasını KDV dahil 2 milyon 117 bin 130 TL'ye sattı.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece 1.Sulh Mahkemesi, İstanbul Büyükçekmece'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 4 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros belediyenin tapulu alanı mı?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Bölge, 1958'den beri belediyenin tapulu alanı ve park değil. Burayı park gibi gösterenler CHP'deki siyasi rakiplerimdir.” dedi.

Batı Mahal Büyükçekmece fiyat!

Batı Mahal Büyükçekmece fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 150 adet villanın yer aldığı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

büyükçekmece fakülte alanı Haberi

büyükçekmece fakülte alanı
Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde 3 bin 60 metrekare alana sahip arsa üzerine Fakülte, Yüksekokul veya Eğitim Kurumları inşaatı yapılması ve 30 yıllık işletmesi ihalesi  Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.


Toplam değeri 12 milyon 70 bin 775 TL olan ihale 20 Kasım 2012 tarihinde saat 10:00'da Büyükçekmece Belediye Binası Encümen Salonu'nda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için