29 / 04 / 2024

Büyükçekmece kaçak inşaat

Büyükçekmece kaçak inşaat

Her seçim dönemini fırsat olarak gören ve yasaları hiçe sayan bazı uyanık vatandaşlar kaçak inşaat girişimlerini hızlandırdı.

1977 yılında Büyükçekmece'de sahile kaçak inşaatlar yapılıyormuş!

1977 yılında İl İmar Müdürlüğü'nün denetimindeki Büyükçekmece Sahili'ne kaçak inşaatlar yapılmaya başlanılmış, bu inşaatlar mühürlenmiş. Mühürlenen yapılarda çalışmalar durmamış ve sahili 5-6 metre eninde betonla doldurmuşlar.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece kaçak inşaat Haberi

Büyükçekmece kaçak inşaat

Her seçim dönemini fırsat olarak gören ve yasaları hiçe sayan bazı uyanık vatandaşlar 24 Haziran seçimleri öncesinde de Büyükçekmece ilçesi, Türkoba mahallesi, Tepecik Çayırlar mevkii su toplama havzasında kaçak inşaat girişimlerini de hızlandırdı.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgedeki kaçak yapılaşmaya karşı 24 saat nöbet sistemiyle mücadele veren Büyükçekmece Belediyesi imar müdürlüğü ve zabıta müdürlüğü ekipleri kaçak inşaatları tek tek tespit ederek mühürledi.

15 yeni kaçak yapı tespit edildi

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Türkoba Mahallesi Çayırlar Mevkii'nde arsası olan bazı uyanıklar yasaları hiçe sayarak, su toplama havzasına kaçak inşaat yapmaya başladı. 2014 yılındaki yerel seçimler öncesinde de Büyükçekmece Belediyesi'nce bu bölgede kaçak yapıldığı tespit edilen 173 bina mühürlenerek yıkım kararı alınmış ve karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildi. Büyükçekmece Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri,...